Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024  00:20:50

Σε ό,τι αφορά το χώρο της υγείας ο κ. Μαρινάκης χαρακτήρισε «ήρωες» τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, σημειώνοντας ότι «τους χρωστάμε αιώνια ευγνωμοσύνη». Υποστήριξε ότι στο χώρο η κατάσταση είναι καλύτερη, αφού τα κενά μειώνονται αλλά παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι χρειάζονται πολλά περισσότερα.

Η διοικήτρια και πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), Θεανώ Καρποδίνη, δήλωσε: «Ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, από τον Απρίλιο του 2024, αναμόρφωσε το θεσμικό πλαίσιο επιβολής κυρώσεων και ποινών για γιατρούς και φαρμακοποιούς κάνοντας τρεις σημαντικές παρεμβάσεις.

Εως και 2.000 είναι οι πολίτες τρίτων χωρών που είτε έχουν αποκτήσει την άδεια διαμονής ψηφιακού νομά είτε διεκδικούν και επίσημα το εν λόγω «status», επιθυμώντας να ορίσουν την Ελλάδα για τουλάχιστον δύο χρόνια ως τη νέα διεύθυνση εργασίας τους, από την οποία θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους εξ αποστάσεως.

Γιατί κράτησε καλά κρυμμένη την καταγωγή του. Υπήρξαν περίπου 25 αντικρουόμενες θεωρίες για τη γενέτειρά του, συμπεριλαμβανομένων της Πολωνίας, της Μεγάλης Βρετανίας, της Ελλάδας, της Πορτογαλίας.

Σε όλους μας αρέσουν αυτά τα ροφήματα, ωστόσο οι ειδικοί επισημαίνουν ότι θα πρέπει να περιορίσουμε την κατανάλωσή τους, καθώς, σύμφωνα με νέα ερευνητικά στοιχεία, απειλούν, μεταξύ άλλων, και την υγεία του ήπατος.

«Πιστεύω ότι όποιος επισκεφθεί αυτά τα νέα τμήματα, αλλά και τους υπόλοιπους ορόφους και τις υποδομές του νοσοκομείου, θα διαπιστώσει πια ότι το νοσοκομείο αυτό δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα πιο σύγχρονα νοσοκομεία.

Την ίδια ώρα, ο ΣΦΕΕ ο κλάδος των φαρμακοβιομηχανιών με επιστολή του στον πρωθυπουργό αναφέρεται στο ίδιο θέμα και περιγράφει την κατάσταση στην οποία οδηγείται ο κλάδος των φαρμακευτικών επιχειρήσεων, τονίζοντας επίσης τον κίνδυνο για μη διάθεση των νέων φαρμάκων στους Έλληνες ασθενείς.

Ως προς την Υγεία, ο υπουργός ανέφερε ότι τη Δευτέρα πήγε με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, κύριο Σιάσιο, στο Λαϊκό Νοσοκομείο, για να ξεκινήσουν ένα αίτημα 22 ετών ιδρύοντας την Πανεπιστημιακή Κλινική για Μεταμοσχεύσεις Ήπατος.

Οι τροφές πλούσιες σε κολλαγόνο μπορούν να μας δώσουν νεανική λάμψη και να ενισχύσουν την συνολική μας υγεία.

Η κατανάλωση του σωστού πρωινού δεν είναι η μόνη στρατηγική που μπορεί να συμβάλλει στην μείωση του κινδύνου της άνοιας. Μερικές ακόμα συνήθειες που θα ήταν καλό να λάβετε υπόψιν περιλαμβάνουν:

Σελίδα 1 από 23
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline