Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  17:55:20

Στέλιος Κουδουνάρης: Η νέα συλλογή του κριτή του My Style Rocks είναι πέρα από τα συνηθισμένα

Αξιοποιώντας δημιουργικά τα σύγχρονα κοινωνικά ερεθίσματα ο Στέλιος Κουδουνάρης ολοκληρώνει φέτος μια επιτυχημένη δεκαετία στο χώρο της μόδας, σεβόμενος προπαντός τις σχεδιαστικές του αρχές.


Η διαχρονική γυναίκα που οραματίζεται ο σχεδιαστής δεν καλουπώνεται στους ασφυκτικούς κανόνες της κάθε εποχής. Επιδιώκει την κομψότητα, επιμένει να είναι εκλεκτική και μοναδικός της στόχος είναι η απόδραση σε ένα φαντασιακό κόσμο πολυτέλειας και υπεροχής.

Η συλλογή του για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2018-19 προμηνύει μια εποχή δυναμικών αλλαγών. Η μόδα διαφοροποιείται από τα κοινωνικά και πολιτικά μηνυμάτα που μας κατακλύζουν. Ο σχεδιαστής ατενίζει το μέλλον με έναν αέρα νοσταλγίας που έρχεται από το παρελθόν με μια σύγχρονη ματιά.

Σε αυτή την περίοδο όπου η σύγκρουση των πολιτισμών και οι παρελθούσες εποχές ενημερώνουν το παρόν, ψάχνει βαθιά πίσω σε όλα αυτά που μας θυμίζουν ό,τι βιώνουμε σήμερα. Εικόνες από παλαιότερες εποχές, εποχές παρακμής, ανέχειας, μεταπολέμου που όλα φαίνονταν μάταια, που οι οικονομικές συνθήκες ήταν δύσκολες και ο κόσμος έδειχνε κατώτερος των περιστάσεων είναι η πηγή έμπνευσής για την φετινή συλλογή. Ελπίδα και στόχος κάθε τέτοιας εποχής είναι η ανάκαμψη και η σχεδόν "ονειρική" φιλοδοξία, για κάτι που θα φέρει ξανά την διαφορά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline