Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  21:38:02

Τα 10 καλύτερα γυναικεία αρώματα του καλοκαιριού

Τα 10 καλύτερα γυναικεία αρώματα του καλοκαιριούΑισθησιακές, ανάλαφρες και φρουτώδεις επιλογές που θα σε βοηθήσουν να αφήσεις το στίγμα σου.

Ούτε τα ρούχα, ούτε το μακιγιάζ. Στη μνήμη μας, περισσότερο από οτιδήποτε, χαράσσονται ανεξίτηλα οι μυρωδιές. Για αυτό και μια πραγματικά γοητευτική εμφάνιση συνοδεύεται πάντα και από ένα σαγηνευτικό άρωμα, που κάνει κεφάλια να γυρνούν και δίνει μια πρώτη ιδέα για τον χαρακτήρα του προσώπου που το έχει επιλέξει.

Ένα signature άρωμα που θα σε ακολουθεί για μια ζωή ή συχνές εναλλαγές ανάλογα με τη διάθεση, την εποχή και την περίσταση; Στον κόσμο των αρωμάτων δεν υπάρχουν λάθος απαντήσεις. Και αν τυχαίνει τελευταία να νιώθεις την ανάγκη για μια αλλαγή (μια καινούργια κολόνια, εξάλλου, είναι ικανή να σε κάνει να νιώσεις μια άλλη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα), διαλέξαμε 10 κορυφαίες καλοκαιρινές επιλογές που αποκλείεται να αφήσουν ασυγκίνητη εσένα – αλλά και οποιονδήποτε άλλο.

Κι αν βρίσκεσαι σε mood πειραματισμού, μπορείς να αποφύγεις τις δύσκολες επιλογές: στο SHOPFLIX.gr θα βρεις όλα τα αγαπημένα σου γυναικεία αρώματα σε συμφέρουσες τιμές – αλλά και σε μεγάλες εκπτώσεις – για να υποκύψεις άφοβα στους μεθυστικούς πειρασμούς.

Χάρη στην αποκλειστική συνεργασία του SHOPFLIX.gr με την Courier Center, το νέο σου άρωμα θα προλάβει να έρθει μαζί σου και στις διακοπές, αφού η παραγγελία σου θα φτάσει εγγυημένα στην πόρτα σου στην ακριβή ημερομηνία παράδοσης σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, ενώ σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα μεταφορικά θα σου στοιχίσουν μόλις 0,99€ για Αθήνα και Θεσσαλονίκη για κάθε αποστολή άνω των 10€ και μόλις 1,50€ για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Narciso Rodriguez Her Eau De Parfum 50ml
Ανήκει χωρίς αμφιβολία στα αρώματα που δεν ξεχνιούνται ποτέ από όποιον τύχει να τα μυρίσει έστω και μια φορά. Αισθησιακό και εξαιρετικά θηλυκό, καταφέρνει να μαγνητίσει παραμένοντας ταυτόχρονα ελαφρύ, σαν καλοκαιρινή νύχτα.

Στην καρδιά της σύνθεσής του πρωταγωνιστής είναι το musk, που παντρεύεται με νότες από πατσουλί, κχριμπάρι, τριαντάφυλλο, ροδάκινο και περγαμόντο. Σέξι και φίνο, θα βρεθεί με άνεση στο πάνθεον των αγαπημένων σου αρωμάτων.
Αγόρασέ το από 63€.

Carolina Herrera Good Girl Eau De Parfum 80ml
Βαρύ και εξαιρετικά ερωτικό, κερδίζει μια θέση ανάμεσα στα καλοκαιρινά αρώματα χάρη στο ανατολίτικο ύφος του, αλλά και στην εξαιρετική του διάρκεια που μπορεί να αντέξει με άνεση τα θερινά ξενύχτια.

Στις νότες βάσης του συναντάμε αρώματα από σπόρους τόνκα και κακάο, στις μεσαίες πρωταγωνιστούν το γιασεμί σαμπάκ και η τουμπερόζα, ενώ στις νότες κορυφής ξεχωρίζουν το αμύγδαλο και ο καφές, συνθέτοντας από κοινού ένα άκρως γυναικείο άρωμα που δεν περνά απαρατήρητο.
Αγόρασέ το από 81,71€.
Eau de Parfum Lancôme La Vie Est Belle 100ml

Κοριτσένιο και ταυτόχρονα μεθυστικό, έντονο αλλά και γλυκό, σέξι ενώ παραμένει κατάλληλο για όλες τις ώρες. Το εμβληματικό άρωμα της Lancôme έχει – δικαίως – αγαπηθεί από αμέτρητες γυναίκες σε όλο τον κόσμο, έχοντας περάσει πλέον στη σφαίρα του κλασικού.

Ζαχαρώδεις νότες ίριδας Φλωρεντίας, αραβικό γιασεμί, άνθος πορτοκαλιάς και απόσταγμα πατσουλί παντρεύονται σε μια ακαταμάχητη σύνθεση που σου θυμίζει ότι «η ζωή είναι όμορφη».
Αγόρασέ το από 83,21€.
Giorgio Armani Si Eau de Parfum 50ml

Συνεχίζουμε με άλλη μια έντονη, ερωτική επιλογή, που καταφέρνει να συνδυάσει την κομψότητα με το πάθος. Θερμό, ευαίσθητο και ιδιαίτερο, το Si φέρει την υπογραφή του Οίκου Armani τόσο στο μπουκάλι όσο και στη μοναδική του προσωπικότητα.

Προϊόν ειδικής εκχύλισης, το φραγκοστάφυλο που κρύβεται στον πυρήνα του διατηρεί την αυθάδεια ενός σκούρου καρπού και αναμειγνύεται μαγευτικά με δυο τύπους αισθησιακής βανίλιας, μαγιάτικο τριαντάφυλλο, νότες από φρέζια και μια ανεπαίσθητη αίσθηση από πατσουλί. Το σύγχρονο chypre άρωμα περιλαμβάνει επίσης νότες από ξανθά κεχριμπαρένια ξύλα και orcanox.
Αγόρασέ το από 60,88€.

Nuxe Prodigieux Le Parfum Eau de Parfum 30ml

Εξαιρετικά θηλυκό, ιδιαίτερο και με μεγάλη διάρκεια, το Prodigieux της Nuxe αντλεί την έμπνευσή του από το θρυλικό Huile Prodigieuse και αφήνει μια ντελικάτη αίσθηση καθαριότητας και χάρης.

Πικάντικες νότες από μανταρίνι και νέρολι, ακουμπούν σε μια καρδιά από λουλούδια και μια αισθησιακή βάση βανίλιας και καρύδας που μυρίζει καλοκαίρι.
Αγόρασέ το από 18,31€.

Eau de Parfum Calvin Klein Euphoria 100ml

Γλυκό, μυστηριώδες και νεανικό, το Euphoria δεν χρειάζεται συστάσεις. Λουλουδένιο, φρουτώδες και ελαφρώς ανατολίτικο το άρωμα της Calvin Klein, αποπνέει μια εξωτική, ακαταμάχητη έλξη και είναι αδύνατον να περάσει απαρατήρητο.

Εμπνευσμένο από τις μυθικές νότες της ορχιδέας, παντρεύει νότες υγρού κεχριμπαριού, μαονιού και μασκ, με τον λωτό, τις μαύρες βιολέτες, το ρόδι και τα ροζ άνθη του λωτού για να δημιουργήσει ένα άρωμα άγριο και ταυτόχρονα θανατηφόρα ελκυστικό.
Αγόρασέ το από 48€.

Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense Pour Femme Eau de Parfum 25ml

Γαλάζιο και ανάλαφρο όσο μια καλοκαιρινή ηλιόλουστη μέρα, αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας και δεν παύει να συναρπάζει με τη διαχρονική του γοητεία. Φρουτώδες και λουλουδάτο, αγαπά την «φιλημένη από τον ήλιο» επιδερμίδα και μυρίζει Μεσόγειο.

Η μυρωδιά που αναδίδει, μαγευτική και αιχμηρή, ανοίγει με δυο ιδιαίτερες νότες: του λαμπερού λεμονιού και του τραγανού πράσινου μήλου. Λίγο αργότερα, τις αισθήσεις ξυπνούν η κομψή καλέντουλα και τα μεθυστικά πέταλα γιασεμιού, που ταιριάζουν άψογα με τις νότες βάσης από κεχριμπάρι και πολύτιμους μόσχους.
Αγόρασέ το από 49,46€.

Γυναικείο Άρωμα Clinique Happy Eau De Parfum 100ml

Ακριβώς όσο φρέσκο και χαρούμενο υπονοεί το όνομά του, το ανάλαφρο αριστούργημα της Clinique θα γίνει ο ιδανικός σου σύντροφος από τα καυτά πρωινά μέχρι τα δροσερά βράδια του καλοκαιριού, φτιάχνοντάς σου το κέφι με κάθε εφαρμογή.

Στις νότες κορυφής του πρωταγωνιστούν το πορτοκάλι, το περγαμόντο, το μήλο, το δαμάσκηνο, το κόκκινο γκρέιπφρουτ και το μανταρίνι από τη δυτική Ινδία, στις μεσαίες νότες ο κρίνος της κοιλάδας, η ρόζα, οι ορχιδέες και η φρέζια, ενώ η βάση του αποτελείται από αμπάρο, μόσχο, μανόλια, νούφαρο και μιμόζα, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον όσο και ανάλαφρο άρωμα, κατάλληλο για κάθε στιγμή.
Αγόρασέ το από 54,59€.

Korres Aegean Bronze Eau de Parfum 50ml

Ιδανική επιλογή για να φέρεις τις διακοπές στο γραφείο, έστω και νοητά, το άρωμα της Korres αφήνει μια γλυκιά, κρεμώδη μυρωδιά που φέρνει απευθείας στο νου μια χαλαρή μέρα στην παραλία.

Εσπεριδοειδή και περγαμόντο παντρεύονται με νότες από καμένη ζάχαρη και φρέζια και ακουμπούν σε μια βάση από sand accord, βανίλια και musk.
Αγόρασέ το από 22,83€.

Hermes Elixir Des Merveilles Eau De Parfum 50ml

Ασυνήθιστο, πικάντικο και θηλυκό, ξεφεύγοντας από αυτό που έχεις στο νου σου όταν ακούς τη φράση «γυναικείο άρωμα», το Elixir Des Merveilles είναι ιδανική επιλογή για καλοκαίρι, αλλά μπορεί να κλέψει την παράσταση και στη διάρκεια των ψυχρότερων μηνών του έτους. Πέρα από την ξεχωριστή του προσωπικότητα, που μένει στη μνήμη, θα το ερωτευτείς και για τη μεγάλη του διάρκεια.

Στις νότες κορυφής του ξεχωρίζουν το βάλσαμο από το Περού και η ζάχαρη βανίλιας, στις μεσαίες νότες πρωταγωνιστούν το γκρίζο κεχριμπάρι, το σανδαλόξυλο και οι σπόροι τόνκα, ενώ η βάση του στηρίζεται στο πατσουλί, το ρετσίνι σιάμ και την καραμέλα.

Αγόρασέ το από 95€.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline