Κυριακή 19 Μαϊου 2024  01:00:06

Το κούρεμα που ζητούν περισσότερο οι γυναίκες αυτό το φθινόπωρο

Τα medium hair πρωταγωνιστούν τώρα στο street style και τα backstage των fashion weeks, επιβεβαιώνοντας πως πρόκειται για το τοπ κούρεμα τώρα.

Η εποχική τριχόπτωση είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τους περισσότερους κατά την διάρκεια του φθινοπώρου, οπότε ειδικά αυτή την περίοδο αναζητάμε κουρέματα που δίνουν στα μαλλιά όγκο και την αίσθηση πως είναι πιο πλούσια. Αυτό τον ρόλο εξυπηρετεί το medium καρέ, το star cut της σεζόν, το οποίο ζητούν τώρα περισσότερο οι γυναίκες. Πρόκειται άλλωστε για ένα κούρεμα πάντα διαχρονικό, που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που το καθιστά τόσο δημοφιλές.
Το μεσαίο καρέ πρωταγωνιστεί τώρα τόσο στο street style των Εβδομάδων Μόδας, όσο και στο backstage των κορουφαίων fashion shows, αποδεικνύοντας πως θεωρείται το top trend. Έχει όμως σίγουρα τα μυστικά του για να δείχνει fresh και στα βήματα της μόδας.

Ίσιες άκρες

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, τα μαλλιά έχουν ανάγκη από ένα κούρεμα που θα καθαρίσει τις ταλαιπωρημένες άκρες από τον ήλιο και τη θάλασσα. Γι' αυτό το λόγο το μεσαίο καρέ της σεζόν είναι ίσιο, χωρίς ασυμμετρίες στις άκρες. Το μήκος του φτάνει δύο εκατοστά κάτω από το πηγούνι και σίγουρα πάνω από το ύψος της κλείδας για να ξεχωρίζει από τις επίσης δημοφιλές clavicut. Αυτό το μεσαίο κούρεμα ανανεώνει και φρεσκάρει πάντα τα μαλλιά, όποιο και αν ήταν το μήκος τους πριν τα κόψετε.

Το σωστό μήκος
Ένα ακόμα σημείο-κλειδί για το τέλειο καρέ κούρεμα, είναι να βρείτε το κατάλληλο μήκος για το σχήμα του προσώπου σας. Αν το πρόσωπό σας είναι οβάλ, τότε επιλέξτε ένα μεσαίο καρέ που φτάνει κάτω από το πηγούνι. Αντίθετα αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο δοκιμάστε ένα πιο μακρύ καρέ. Σε κάθε περίπτωση φροντίστε οι άκρες να είναι ολόισιες για να πετύχετε αυτό το polished εφέ που έχει το trending καρέ του φθινοπώρου. Ένα ακόμα τρικ για να πετύχετε την απόλυτη συμμετρία, είναι να διαμορφώσετε την χωρίστρα σας στο κέντρο του προσώπου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline