Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  04:13:10

Tripadvisor: Αυτά είναι τα 10 καλύτερα εστιατόρια στην Ελλάδα για το 2015. Δεν πρόκειται ούτε για τα ακριβότερα στη χώρα. Κύριο

Ξεχώρισαν με βάση ένα συνδυασμό προσόντων και κριτηρίων, που ακολούθησαν χιλιάδες πελάτες τους. Αξιολογικά, αμερόληπτα, χωρίς σκοπιμότητες. Οι τουρίστες - και όχι μόνο- αποφάσισαν και ψήφισαν τα καλύτερα ελληνικά εστιατόρια για το 2015 όπως αυτά προκύπτουν από την βαθμολόγηση τους στο Tripadvisor.

Αν και στην λίστα κυριαρχεί το ψάρι η πρωτιά πηγαίνει για άλλη μία φορά στο αθηναϊκό Funky Gourmet γνωστό για την μοντέρνα ελληνική, "πειραγμένη" και μοριακή του κουζίνα. Ο μεγάλος αριθμός των κριτικών (519 το βαθμολόγησαν ως εξαιρετικό και μόλις 3 ως πολύ κακό) βοήθησαν ώστε πέρα από την Ελλάδα να καταγραφεί ως 13ο καλύτερο πολυτελές εστιατόριο στην Ευρώπη και 21ο στον κόσμο.

Ας δούμε όμως την λίστα με τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας όπως αυτή προκύπτει από την βαθμολόγηση των χρηστών του tripadvisor

1. Funky Gourmet, Aθήνα

2. Ελαίας γη, Κηφισιά

3. Tamam, Χώρα Ρόδου

4. Lotus Eaters, Ελούντα Κρήτη

5. Sea Side by Notos, Περίβολος Σαντορίνη

6. Μάνη Μάνη, Αθήνα

7. Πρίμα Πλώρα, Ρέθυμνο

8. Το Psaraki, Βλυχάδα Σαντορίνη

9.Κέρασμα, Χώρα Ρόδου

10. Melenos Lindos Restaurant, Ρόδος

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline