Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  12:53:10

Εγκρεμνοί Λευκάδας: Μια από τις ωραιότερες παραλίες του κόσμου... σχεδόν εξαφανίστηκε. Χάθηκε η καταπληκτική παραλία από τις κατολισθήσεις. Κύριο

Ελπίδες ότι μπορεί το χειμέριο κύμα μπορεί να «εξαφανίσει» ένα μέρος των κατολισθήσεων και να το παρασύρει βαθύτερα στη θάλασσα. Ένα άλλο μέρος χωμάτων μπορεί να μεταφερθεί σε άλλη περιοχή.

Ετσι ήταν η παραλία πριν τον σεισμό, με φωτογραφικές και ταξιδιωτικές αναφορές σε όλα διεθνή περιοδικά και τουριστικά ρεπορτάζ σε τηλεοπτικούς σταθμούς.

Μια από τις ωραιότερες παραλίες του κόσμου, οι περίφημοι Εγκρεμνοί στη Λευκάδα δοκιμάστηκαν πολύ, ουσιαστικά δεν υπάρχουν πια. Ο καταστροφικός σεισμός προκάλεσε πολλές καταστροφές στο πανέμορφο τοπίο, αυτήν την εκπληκτική παραλία. Οι κατολισθήσεις έχουν προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην περιοχή.

Βράχοι και τόνοι χώματος κάλυψαν την παραλία, που έχει πια σχεδόν «εξαφανιστεί», ενώ και η σκάλα με τα 350 σκαλοπάτια που οδηγούσε στην παραλία έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.

μμ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline