Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  20:34:48

Η απόλυτη κυκλαδίτικη βίλα-όνειρο στη Μύκονο, πωλείται για «μόλις» 1,9 εκατ. ευρώ

Ανάμεσα σε βράχια, σε μια πλαγιά, με θέα στο Καλό Λιβάδι, Μυκόνου, υπάρχει μία βίλα που αποθεώνει την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και το σύγχρονο design.

Η Morgan, όπως είναι το όνομα της βίλας, είναι κάτι περισσότερο από ένα σπίτι. Είναι ένας πολυτελής τρόπος ζωής, ένα καταφύγιο, μια εμπειρία. Αυτό, τουλάχιστον, σημειώνει το Sotheby's International Realty, όπου η βίλα βρίσκεται προς πώληση για 1,9 εκατ. ευρώ.

Από τις φωτογραφίες, πάντως, γίνεται ολοφάνερο ότι η συγκεκριμένη μυκονιάτικη βίλα αποτελεί μια κατοικία που σε κάνει να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της. Ενα σπίτι που μπορεί να γίνει ο χώρος που θα φιλοξενήσετε πάρτι, περιμένοντας τα πρώτα χρώματα της αυγής, ενώ συνάμα μπορείτε να ζήσετε και τις πιο ρομαντικές στιγμές σας κάτω από το φωτεινό φεγγάρι.

Όπως αναφέρει στην περιγραφή το Sotheby's International Realty, από το αρχιτεκτονικό γραφείο Aktis Design και τον αρχιτέκτονα Νίκο Νικοκάβουρα, ζητήθηκε να σχεδιάσουν ένα σπίτι με μια δόση διασκέδασης, στοιχείο που επιτεύχθηκε, καθώς υπάρχει άφθονος χώρος.

Η βίλα Morgan

Όποιος αγοράσει τη μυκονιάτικη βίλα, μόλις περάσει τις πόρτες, θα αισθανθεί ότι βρίσκεται σε μια διαφορετική «συχνότητα», ζώντας μια αλλιώτικη εμπειρία. Θα απολαμβάνει το μπάνιο του στην πισίνα με τη μαγευτική θέα, θα μπορεί να καλέσει τους φίλους του για μπάρμπεκιου.

Η τραπεζαρία και το σαλόνι
Το καλύτερο, όμως, απ' όλα, αυτό που κάνει αυτή τη βίλα ακόμα πιο ξεχωριστή απ' ό,τι είναι, είναι ότι μπορεί να προβληθεί ταινία στην ειδικά χτισμένη beach bar area. Σκεφτείτε πως είναι βράδυ και εσείς βρίσκεστε ξαπλωμένοι σε μια ξαπλώστρα ή σε ένα boho χαλί και απολαμβάνετε την αγαπημένη σας ταινία. Υπάρχει πιο ειδυλλιακό σκηνικό;

Ο απόλυτος χώρος της βίλας!
Η βίλα, που χτίστηκε το 2015 από ασβεστωμένο σκυρόδεμα με πινελιές από τοπική πέτρα, έχει τρία επίπεδα. Στο ανώτερο βρίσκεται ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με θέα από ιδιωτική βεράντα.

Ενας από τα δωμάτα
Στον δεύτερο όροφο υπάρχει σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία που χωράει άνετα 10 άτομα και μια όμορφη κουζίνα.

Ενας χώρος για να χαλαρώσετε
Στο ισόγειο βρίσκονται τέσσερα δίκλινα υπνοδωμάτια, όλα με ιδιωτικό ντους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline