Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024  19:11:27

Νουσρέτ: Λουκέτο δύο ημερών στο εστιατόριο του «Salt Bae» στη Μύκονο

Νουσρέτ: Λουκέτο δύο ημερών στο εστιατόριο του «Salt Bae» στη Μύκονο.

Αναστολή λειτουργίας δύο ημερών επιβλήθηκε στο εστιατόριο του διάσημου Τούρκου σεφ επειδή ύστερα από έλεγχο διαπιστώθηκε πως δεν είχε κοπεί απόδειξη για λογαριασμό 1.000 ευρώ.

Λουκέτο 48 ωρών επιβλήθηκε στο εστιατόριο του διάσημου Τούρκου σεφ, Νουσρέτ Γκιοκτσέ στη Μύκονο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελεγκτές της ΔΟΥ επισκέφτηκαν το μαγαζί του κατά κόσμον «Salt Bae» και εντόπισαν φορολογικές παραβάσεις, συγκεκριμένα υπήρχαν υποψίες πως δεν κόβονται αποδείξεις.
Το κλιμάκιο της εφορίας είχε επισκεφθεί το εστιατόριο στις αρχές της εβδομάδας και επέστρεψε εκ νέου χθες το βράδυ όπου διαπιστώθηκε πως σε τραπέζι με λογαριασμό 1.000 ευρώ δεν είχε κοπεί απόδειξη.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα προχώρησαν στο σφράγισμα της επιχείρησης για 48 ώρες. Πρόκειται να ανοίξει ξανά το μεσημέρι της Κυριακής.
Ήδη, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης ακυρώνουν όλες τις κρατήσεις για σήμερα και αύριο και ταυτόχρονα σταματούν να δέχονται νέες κρατήσεις για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Λουκέτο και το 2019
Αναστολή λειτουργίας επίσης 48 ωρών είχε επιβληθεί και το 2019, όταν ο Τούρκος σεφ είχε μόλις ανοίξει το μαγαζί της Μυκόνου. Από τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση δεν είχε εκδώσει 34 αποδείξεις, συνολικής αξίας 25.800 ευρώ.
Ο «Salt Bae» έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσω των social media λόγω του ιδιαίτερου τρόπου που συνήθιζε να αλατίζει τα κρέατά του, κίνηση που λατρεύτηκε και μιμήθηκε από πολλούς.

Για απασχόληση εργαζομένων εκτός του ωραρίου τους και για τη μη έκδοση αποδείξεων επιβλήθηκαν πρόστιμα σε καταστήματα στη Χαλκιδική και στη Μύκονο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline