Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024  00:21:34

Η «MARCA» με ένα εκπληκτικό αφιέρωμα στην ιστοσελίδα της ανακήρυξε τον Λιονέλ Μέσι ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

Adriana Lima, Behati Prinsloo, Gigi Hadid, Tyra Banks, Ashley Graham ανάμεσα στα supermodels που θα περπατήσουν σε ένα catwalk που έχει κατηγορηθεί για τη σεξουαλικοποίηση του γυναικείου σώματος.

Ανακοινώθηκαν οι 22 ταινίες που θα παιχτούν κατά την διάρκεια της 65ης διοργάνωσης (31 Οκτωβρίου – 10 Νοεμβρίου).

Στα εννέα της χρόνια βρήκε τον πατέρα της, τον θρυλικό Ελβις Πρίσλεϊ, νεκρό στο σπίτι τους. Στα 11 της γράφει ότι κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον σύντροφο της μητέρας της, τον ηθοποιό Μάικλ Εντουαρντς, για τρία χρόνια.

Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον ανακηρύχθηκε ο πιο όμορφος άνδρας στον κόσμο, σύμφωνα με επιστημονική μελέτη που βασίστηκε στη χρυσή τομή.

Τον πραγματικό λόγο για τον οποίο χτύπησε το χέρι του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Ισραήλ, προσπάθησε να εξηγήσει η Μελάνια Τραμπ.

Εμφανίστηκε στην εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Κατάφερε και τράβηξε για άλλη μία φορά όλα τα βλέμματα η Τζίτζι Χαντίντ (Gigi Hadid) κάνοντας μία εντυπωσιακή και άκρως πρωτότυπη εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Το ενδεχόμενο να μπει στην υψηλή ραπτική εξετάζει ο εκτελεστικός πρόεδρος της Hermès, Axel Dumas, καθώς ο παρισινός οίκος βγαίνει σε μεγάλο βαθμό αλώβητος από την επιβράδυνση της πολυτέλειας που έχει πλήξει τη μέχρι πρότινος κορυφαία LVMH, αποκαλύπτοντας το διευρυνόμενο χάσμα μεταξύ των ισχυρότερων και των πιο αδύναμων εμπορικών σημάτων.

Ένας αυξανόμενος αριθμός απόφοιτων λυκείου στον Βορρά κάνει μια απροσδόκητη επιλογή.

Ο παρουσιαστής παραδέχτηκε πως στενοχωριέται πολύ με τα σχόλια.nΤην προσπάθεια του να χάσει βάρος, τη μάχη του με τα κιλά και τη γνωστή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του στην προσπάθειά του να χάσει οπωσδήποτε βάρος, μίλησε σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Σελίδα 1 από 43
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline