Σάββατο 11 Μαϊου 2024  18:34:09

«Αισθάνθηκα ντροπή να μπαίνω στη Βουλή χωρίς γραβάτα»

Εχει πάψει να θεωρείται αντισυμβατική και επαναστατική τάση και επιλογή. Θεωρείται και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως συμπεριφορά χαμηλής επιλογής, καθυστερημένη κοινωνικά, έλλειψη αυτοσεβασμού.

Αιχμές για τους πολιτικούς που εξακολουθούν πηγαίνουν στη Βουλή χωρίς γραβάτα -προφανώς και για τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς- άφησε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος. Γιατί ακόμα και ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημ. Κουτσούμπας χρησιμοποιεί γραβάτα στις συνεδριάσεις της Βουλής, ιδιαίτερα εκείνες σε επίπεδο Αρχηγών.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον Ant1 ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, περιέγραψε ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον ίδιο.
«Κύριε Παπαδάκη είστε εξαιρετικός και με γραβάτα. Μου θυμίζετε μία φορά με πήραν από τη βουλή να πάω να προεδρεύσω, ενώ ήταν να προεδρεύσει κάποιος άλλος και αισθάνθηκα ντροπή να μπω στο κοινοβούλιο χωρίς γραβάτα και ακροβολίστηκα στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα για να πάρω γραβάτα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητρόπουλος. Και έκτοτε παρίστατο και διεύθυνε τις συνεδριάσεις της Βουλής με γραβάτα, σε αντίθεση με τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ και με τον Πρωθυπουργό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline