Κυριακή 12 Μαϊου 2024  23:42:59

Τα 19 κιλά και οι κωλοτούμπες

Δηλώνει ότι έχασε 19 κιλά με τη μέθοδο του βελονισμού, αλλά δεν δείχνει αδύνατος όσο θα έπρεπε. Ίσως, γιατί πρέπει να χάσει περισσότερο βάρος.

Πάντως στην πολιτική δείχνει να έχει αποκτήσει την αναγκαία ευελιξία, ώστε να πραγματοποιεί κωλοτούμπες και ανατροπές ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Συμβιβάστηκε με ευκολία από " στρατάρχης" στο θέμα των Προσφύγων και της φιλοξενίας τους σε παλαιά στρατόπεδα μέ την ηγεσία του αναπληρωτή ΥΠΕΘΑ Δ.Βίτσα.

Σταμάτησε τα τελεσίγραφα για την υπόθεση Μουζάλα και οι πατριωτικές ρητορίες για την " ελληνική Μακεδονία και μόνο" δεν βρίσκουν σύμφωνους πολλούς βουλευτές, στελέχη αλλά και 4-5 υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως ο Πάνος Καμμένος τα καταπίνει όλα αυτά, όπως τον ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου και των Κυκλάδων. Αν ρώτησεις τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ για τη " Μακεδονία " θα σου πουν ότι πρόκειται για εθνικισμό τύπου Καμμένου, που δεν συμμερίζονται. Με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να κατηγορείται ότι δεν ξεκαθαρίζει το εθνικό θέμα αρχής αυτό, όπως και των λαθρομεταναστών, με καθαρές εξηγήσεις προς τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι με μεταστροφές και αποσιωπήσεις για την εξουσία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline