Παρασκευή 3 Μαϊου 2024  08:10:01

Γεύμα Μητσοτάκη σε βουλευτές

Ικανοποίηση επικρατεί στην Συγγρού και γενικότερα στους κόλπους της ΝΔ για την πραγματικά ηγετική εμφάνιση του Κυριακού Μητσοτάκη στην προχθεσινή συζήτηση στη Βουλή.

Το κλίμα είναι καλό και αυτό προκύπτει και από το γεύμα σε ταβέρνα που παρέθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ σε βουλευτές του κόμματος του. Στη φωτογραφία, που πόσταρε στο Twitter της η Μαρία Αντωνίου, διακρίνονται, μεταξύ άλλων, ο Άδωνις Γεωργιάδης, η Σοφία Βούλτεψη, ο Βασίλης Οικονόμου και ο Γιάννης Βρούτσης.

«Μετά την χθεσινή νίκη στο κοινοβούλιο συνάντηση του Πρόεδρου με την ΟΔΕ Κοινωνικών Υποθέσεων», έγραψε η κ. Αντωνίου.

Όπως μάθαμε στη συζήτηση κυριάρχησε η μονομαχία στη Βουλή και η τακτική Τσίπρα, που όμως δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Λέγεται βέβαια ότι έγινε και μια μικρή κουβέντα για το συνέδριο του κόμματος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε κάποιες από τις σκέψεις τους, αλλά για το συγκεκριμένο θέμα δεν διέρρευσαν περισσότερα. Άλλωστε οσοι συμμετείχαν στο γεύμα είναι στελέχη της απολύτου εμπιστοσύνης του αρχηγού της ΝΔ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline