Δευτέρα 13 Μαϊου 2024  02:16:40

Άδωνις, Βαρδινογιάννης, Λάτσης

Από καιρό τώρα η Κυβέρνηση διέρρεε ότι η Κυβέρνηση Σαμαρά είχε ευνοήσει με ειδική τροπολογία " μεγάλα συμφέροντα " για τις τριγωνικές συναλλαγές μεγάλων επιχειρήσεων, από τις οποίες το Κράτος έχασε δύο δισεκατομμύρια ευρώ.

Γενικά και ανώνυμα όλα αυτά. Έως ότου στη Βουλή προχθές ο Αλ. Τσίπρας ανέφερε και αυτό το ανώνυμο σκάνδαλο, στον κατάλογο των " παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη " της διακυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου. Με τον Κυρ. Μητσοτάκη να του απαντά ότι κανένας νόμος ψηφισμένος από τη Βουλή δεν συνιστά νομικά παρανομία και σκάνδαλο και επιπλέον ότι μπορεί να καταργήσει τις τροπολογίες αυτές με μια δική της τροπολογία.

Πράγμα, που δεν έκανε 15 μήνες τώρα. Η επίμαχη τροπολογία, νομιμότατη και σύμφωνη με την κοινοτική νομοθεσία, αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αφορούσε τις επιχειρήσεις Βαρδινογιάννη και Λάτση, ονόματα -τόνισε- που δεν μπόρεσε να αναφέρει ο Αλ. Τσίπρας στις νεφελώδεις κατηγορίες τους. " Εγώ, όχι μόνο το αναφέρω υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στον ΑΝΤ1, αλλά και θα ξαναψηφίσω την ίδια τροπολογία, εαν επανέλθει το θέμα στη Βουλή.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline