Δευτέρα 29 Απριλίου 2024  14:22:49

Ο Κωνσταντίνος σήμερα

Πόσα και πόσα δεν έχουν εκτοξεύσει εναντίον του. Από τότε που παρεμπόδιζαν την επίσημη προσέλευση του στην Ελλάδα ή τη μόνιμη εγκατάστασή του ότι θα δίχαζε τους Έλληνες, θα αναβίωνε παλαιά πάθη, ότι θα δημιουργήσει δικό του κόμμα και άλλα φαιδρά ανάλογα.

Τίποτα από αυτά δεν συνέβη. Ο Κωνσταντίνος απέδειξε ότι δεν έχει τέτοιες προθέσεις και έπεισε γι αυτό. Με συνέπεια ο ίδιος και η οικογένεια του να κυκλοφορούν ανενόχλητοι στην Ελλάδα, να γίνονται δεκτοί με σεβασμό και αγάπη. Χωρίς να ενοχλεί όταν δηλώνει πως παραμένει βασιλεύς στον τίτλο και όχι στο αξίωμα και ότι το θέμα της βασιλείας έχει λυθεί από το Λαό και μόνο οι ίδιοι οι Έλληνες μπορεί να αλλάξουν τη μορφή του Πολιτεύματος.

Τοποθετήσεις χωρίς να προκαλέσουν αντιδράσεις σε ένα λαό, ο οποίος - αντίθετα - χαρακτηρίζεται από πολιτική κόπωση απέναντι στα κόμματα, από ιδεολογική σύγχυση. Ο Κωνσταντίνος ένα σημαντικό ιστορικό πρόσωπο έχει παύσει να είναι πηγή έντασης ή αιτία διαίρεσης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline