Πέμπτη 16 Μαϊου 2024  17:33:50

Πρώτη η Ζωή στους μικρούς

Αν και το κόμμα της, η πλεύση Ελευθερίας, δεν έχει κλείσει τρίμηνο βίου, αν και δεν έχει συγκροτηθεί ο κεντρικός μηχανισμός και τα γραφεία του, πηγαίνει εντυπωσιακά κάλά.

Ξεκίνησε από την ανυπαρξία, ούτε το κατέγραφαν οι δημοσκοπήσεις αλλά σταδιακά ανεβαίνει. Με προοπτική να έλθει πρώτο κόμμα ανάμεσα στους λεγόμενους " μικρούς ". Τη ΛΑΕ, το ΠΟΤΑΜΙ, (σε διαρκή μεγάλη πτώση) τους Ανεξάρτητους Έλληνες, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Πάντως έως ώρα τα πράγματα δείχνουν ότι στον χώρο της πέραν του ΣΥΡΙΖΑ Αριστεράς το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου έρχεται πρώτο και επιπλέον προσεγγίζει το 3% και κάτι περισσότερο, για άνετη είσοδο του στη Βουλή. Δεν έχει περιληφθεί ακόμα η πρώην πρόεδρος της Βουλής στις μετρήσεις αποδοχής -επιρροής των πολιτικών αρχηγών, αλλά θα έχει ικανοποιητική απήχηση. Αποτελεί άλλωστε την κύρια ταυτότητα του κόμματος, με το διαρκές σφυροκόπημα του Αλ. Τσίπρα προσωπικά των Υπουργών και των συμβιβασμένων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline