Παρασκευή 17 Μαϊου 2024  19:19:28

Θεατρική παράσταση στη Βουλή, με κραυγές «Παραδίνομαι»!

Παράσταση θεατρική μάλλον κακού γούστου και λαϊκίστικη, καθυστερημένη μετά μάλιστα τις ανακοινώσεις Χρυσοχοίδη, έδωσε χθες ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης στη Βουλή.

Θέλοντας να στηλιτεύσει, όπως είπε, τα φαινόμενα αστυνομικής βίας, ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 προχώρησε σε μια, σχεδόν, θεατρική παράσταση αναπαριστώντας τον πολίτη που δέχθηκε επίθεση από τους άνδρες των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του.

Γρηγοριάδης: Να τη χαίρεστε τη δημοκρατία σας
«Παραδίνομαι, παραδίνομαι», φώναζε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 από το βήμα της Βουλής έχοντας τα χέρια του πίσω από το κεφάλι. «Έστω ότι ήμουν αντιεξουσιαστής, ταραχοποιός, αλλά δεν μπορεί να φωνάζω "παραδίνομαι" και να συνεχίζουν να με χτυπούν, να με κλωτσάνε στην κοιλιά, στα γεννητικά όργανα και στο στήθος, όταν είμαι εμφανώς άοπλος και παραδομένος».

«Γιατί τόση βία; Να τη χαίρεστε, αν είναι αυτή η δημοκρατία σας», κατέληξε ο Κλ. Γρηγοριάδης, τον οποίο χειροκρότησαν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Προκαλώντας όμως πολλά αρνητικά σχόλια από άλλους βουλευτές και σχολιαστές των ΜΜΕ για την καθυστερημένη και κακόπιστη αυτή διαμαρτυρία, δεδομένου ότι ήδη γίνονται τρείς ανακρίσεις με εντολή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και καταδικαστικές απόψεις του αρμόδιου υπουργού. Και μάλιστα σε μια συζήτηση για τις προκλήσεις της Τουρκίας..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline