Δευτέρα 29 Απριλίου 2024  17:19:19

«Καμπανάκι» Σωτήρη Τσιόδρα προς τους νέους ανθρώπους

Ο Σωτήρης Τσιόδρας τόνισε επίσης πως οι επιδημίες αυτές αφορούν και νέους ανθρώπους, οι οποίοι μπορεί να νοσηλευτούν και να νοσήσουν σοβαρά.

Ο λοιμωξιολόγος αναφέρθηκε μάλιστα στην επικοινωνία που είχε νωρίτερα μέσα στη μέρα με γιατρό ο οποίος εργάζεται σε μεγάλο νοσοκομείο αναφοράς στη χώρα. Όπως είπε, «σήμερα (ο γιατρός) νοσήλευε 3 ανθρώπους νεαρής ηλικίας, 20, 30 και 50 ετών, ένας εξ αυτών σε διαδικασία διασωλήνωσης. Δεν γνωρίζουμε, ούτε κατανοούμε πλήρως το φάσμα των εκδηλώσεων του ιού».

Είναι χαρακτηριστικό πως σύμφωνα με τον Σωτήρη Τσιόδρα, ο κορωνοϊός δεν πολλαπλασιάζεται μόνο στους πνεύμονες, πολλαπλασιάζεται και σε άλλα όργανα. Κλείνοντας την εισήγησή του, είπε: «Δεν ήρθα να επαναλάβω κανένα μήνυμα, γνωρίζετε πολύ καλά τι είναι σωστή συμπεριφορά, το αποδείξατε. Ελπίζουμε κάποια στιγμή, όχι όμως στο άμεσο μέλλον, να έχουμε ένα ασφαλές εμβόλιο. Αυτό το καλοκαίρι δεν είναι το ίδιο, ιδιαίτερα σε συνθήκες συγχρωτισμού. Τις επόμενες εβδομάδες ελπίζω να μη λυγίσουμε και να τα καταφέρουμε».

Επιστροφές εξπρές στους λογαριασμούς των φορολογουμένων -Μάξιμουμ 10 ημέρες μετά την εκκαθάριση της δήλωσης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline