Τετάρτη 15 Μαϊου 2024  06:13:22

Παπαστεργίου: Καθαρός ο διαγωνισμός για τις μάσκες– 91 προτάσεις

«Μάσκες. Έχει γίνει μεγάλη κουβέντα για αυτόν τον διαγωνισμό. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Θα ήταν πολύ εύκολο για κάθε Δήμο να κινήσει διαδικασίες διαγωνισμού.

Και οι μεγάλοι Δήμοι θα έβρισκαν σίγουρα ποσότητες περισσότερες και από αυτές που θα χρειαζόντουσαν. Οι μικροί Δήμοι όμως δεν θα προλάβαιναν και τα σχολεία σε αυτές τις περιοχές δεν θα ξεκινούσαν με μάσκες. Για τον λόγο αυτόν πήραμε αυτήν την ευθύνη και την πρωτοβουλία να τρέξουμε τον διαγωνισμό», εξήγησε ο Δημήτρης Παπαστεργίου αναφορικά με τον διαγωνισμό για την προμήθεια μασκών.

«Συγκεντρώσαμε 91 προτάσεις σε έναν διαγωνισμό, ο οποίος προφανώς με τις προδιαγραφές και τον τρόπο που βγήκε σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να είναι παρά καθαρός. Και την ώρα αυτή -και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα- θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό της Κεντρικής Ένωσης των Δήμων μαζί με τους εκπροσώπους των Υπουργείων και τον παρατηρητή από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας που συνεχίζουν την εξέταση των φακέλων για να ολοκληρώσουμε σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου, κιόλας τις διαδικασίες και να έχουμε τον ή τους τελικούς αναδόχους», ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline