Παρασκευή 3 Μαϊου 2024  11:03:07

Βροχή αποχωρήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ και ο Κασσελάκης φτιάχνει σφηνάκια στις Σπέτσες

Βγήκε και διασκέδασε το βράδυ του Σαββάτου, ενώ ο σύζυγος του φέρεται να βρίσκεται στις ΗΠΑ κοντά σε συγγενείς του. - Χθες άλλα 100 στελέχη έκλεισαν με θόρυβο την πόρτα της Κουμουνδούρου.

. Συγκεκριμένα, 50 ακαδημαϊκοί από την Οργάνωση Μελών των Πανεπιστημιακών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία παραιτήθηκαν χθες από τη Θεσσαλονίκη, αφήνοντας οξείες αιχμές κατά του νέου Προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.

Την ίδια ώρα ο Στέφανος Κασσελάκης έχει φύγει για διήμερο στις Σπέτσες, όπου χθες το βράδυ βγήκε και διασκέδασε με ποτό και σφηνάκια, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία.

Στελέχη σε δημόσιους οργανισμούς

Πολλοί από τους παραιτηθέντες από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ακαδημαϊκούς μάλιστα είχαν στελεχώσει κρίσιμα πόστα κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της «πρώτη φορά Αριστεράς», στελεχώνοντας τις διοικήσεις κρίσιμων δημόσιων οργανισμών. Αποτελούσαν, δηλαδή, πέρα από μέλη του κόμματος στον ακαδημαϊκό χώρο και μέρος της κυβερνητικής εμπειρίας της Κουμουνδούρου, δηλώνοντας περήφανοι εξ' αυτού στο κείμενο της παραίτησης τους.

Στο ίδιο κείμενο καταφέρονται με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του Στέφανου Κασσελάκη, χαρακτηρίζοντας τον «αυταρχικό, διχαστικό, ανιστόρητο» και με ακροδεξιά τακτική.

Μετά τους ακαδημαϊκούς δασκάλους τους, ακολούθησαν, ωστόσο, τα στελέχη της νέας γενιάς του κόμματος, καθώς η χθεσινή συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είχε ως αποτέλεσμα να παραιτηθούν από το ορφανό 37 από τα 51 μέλη του. Παράλληλα, τόσο ο Γραμματέας του οργάνου, Κωνσταντίνος Βλαχάκης, όσο και 31 μέλη του παραιτήθηκαν οριστικά από το κόμμα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline