Κυριακή 28 Απριλίου 2024  20:26:21

Αλεξέι Ναβάλνι: «Ο Πούτιν δεν θα μείνει ατιμώρητος» λέει η γυναίκα του

Μητσοτάκης για Ναβάλνι: Πλήρωσε με τη ζωή του το θάρρος του για τη δημοκρατία.

«Καλώ τη διεθνή κοινότητα να ενωθεί και να νικήσει τον διάβολο» είπε η Γιούλια Ναβάλναγια μετά τον θάνατο του 47χρονου συζύγου της, Αλεξέι Ναβάλνι.
Όρθιοι χειροκροτούσαν τη γυναίκα του Αλεξέι Ναβάλνι, Γιούλια Ναβάλναγια, οι παρευρισκόμενοι στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια όταν εκείνη, με ένα κόμπο στη φωνή, μίλησε για τον θάνατο του συζύγου της, εκφράζοντας ωστόσο την αμφιβολία της για την γνησιότητα της είδησης.

«Αν είναι αλήθεια θέλω ο Πούτιν και όλοι όσοι βρίσκονται κοντά του, οι φίλοι του, η κυβέρνησή του να μην μείνουν ατιμώρητοι για όσα έκαναν στη χώρα μας, στην οικογένειά μου και τον σύζυγό μου» είπε.
«Αυτή η μέρα θα έρθει πολύ σύντομα. Καλώ τη διεθνή κοινότητα να ενωθεί και να νικήσει τον διάβολο, το φριχτό καθεστώς που υπάρχει τώρα στη Ρωσία. Ο Πούτιν και το καθεστώς του πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη» πρόσθεσε.

Νωρίτερα η μητέρα του 47χρονου ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης, που πέθανε, «ξαφνικά» σε μια βόλτα στη φυλακή, είπε πως ο γιος της, όταν τον είδε για τελευταία φορά στις 12/2 ήταν «ζωντανός, υγιής και χαρούμενος. Δεν θέλω να ακούσω για συλλυπητήρια. Τον είδαμε στη φυλακή στις 12 (Φεβρουαρίου) σε μια συνάντηση. Ήταν ζωντανός, υγιής και χαρούμενος» φέρεται να έγραψε στο Facebook.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline