Δευτέρα 29 Απριλίου 2024  21:02:09

Αυτιάς: Κατεβαίνω στις ευρωεκλογές με το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»

Η συγκινητική συνομιλία με τον Γιώργο Παπαδάκη και πώς αποφάσισε ο Γιώργος Αυτιάς να ασχοληθεί με την πολιτική.

Μετά από 21 χρόνια ο Γιώργος Αυτιάς επέστρεψε στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, από όπου είχε φύγει προκειμένου να παρουσιάσει τη δική του εκπομπή. Ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» τον υποδέχτηκε θερμά στο στούντιο, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της ΝΔ.

«Δεν με ενδιαφέρει η κομματική σου προτίμηση. Ενας φίλος, ένας άνθρωπος που συμπορευτήκαμε τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης ήταν δίπλα μου, ήταν κοντά μου. Και βοήθησε πάρα που για να καθιερωθεί η πρωινή ζώνη» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Τον ευχαριστώ γιατί άνοιξε μια μεγάλη πόρτα, μπήκα, μου έδωσε όλα τα εφόδια. Μου έδωσε τη δυνατότητα να απευθύνομαι στον κόσμο, τον ευχαριστώ και τον ευγνωμονώ» είπε συγκινημένος ο Γιώργος Αυτιάς.
«Εγώ φιλοδοξώ να πάω στο ευρωκοινοβούλιο με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας» είπε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής. Ερωτηθείς πως πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική, παρατήρησε ότι, «ό,τι δεν ανανεώνεται στη ζωή, πεθαίνει».

«Η αντικειμενικότητα του δημοσιογράφου, κρίνεται από την αποτελεσματικότητα της κριτικής που ασκεί» απάντησε στην ερώτηση αν η ενασχόληση του με την πολιτική δημιουργεί ερωτήματα για την αντικειμενικότητα τους ως δημοσιογράφου.
Ανέφερε επίσης ότι οι κυβερνήσεις της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχουν πετύχει σημαντικά πράγματα για τον τόπο μας και έχουν φέρει πολλά χρήματα από την Ευρώπη. Ολοκλήρωσε δε επαναλαμβάνοντας πως κατεβαίνει στις εκλογές ως εθνική Ελλάδας και με το σύνθημα, «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline