Τρίτη 25 Αυγούστου 2026  22:02:33

Ακρωτηριάστηκαν τα δύο δάχτυλα του βιρτουόζου του κλαρίνου Άρη Μουγκοπέτρου από την έκρηξη κροτίδας με ευθύνη του.

Θύμα όχι της ανευθυνότητας των άλλων αλλά δικής του. Με συνέπειες σοβαρές από τον ακρωτηριασμό του. Το ατύχημα σημειώθηκε όταν όχι -όπως ανακοινώθηκε αρχικά-κάποιος πέταξε κροτίδα και εξερράγη στα χέρια του Άρη Μουγκοπέτρου στα Τριπόταμα. Ο ίδιος είναι ο υπαίτιος.

Ολοκληρώθηκε το χειρουργείο του βιρτουόζου του κλαρίνου Άρη Μουγκοπέτρου. Οι γιατροί του ΚΑΤ αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν τα δύο δάχτυλα του χεριού του, μετά από τον τραυματισμό του από κροτίδα που «έσκασε» στα χέρια του, καθως την κρατούσε εκείνος για ώρα..
Τα ξημερώματα ο γνωστός μουσικός και δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος υπέστη σοβαρό τραυματισμό όταν κροτίδα εξερράγη στα χέρια του ενώ συμμετείχε σε παραδοσιακό γλέντι στα Τριπόταμα Αχαΐας.
Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ

Το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Ο Άρης Μουγκοπέτρος διακομίστηκε εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο και λόγω της κατάστασής του κρίθηκε απαραίτητο να διακομισθεί στο ΚΑΤ, όπου και χειρουργήθηκε από εξειδικευμένους γιατρούς της Μικροχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου.
Μετά τον ακρωτηριασμό των δύο δαχτύλων του ο βιρτουόζος του κλαρίνου νοσηλεύεται στην μικροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου ΚΑΤ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.