Τρίτη 25 Αυγούστου 2026  14:37:05

Από τον ΣΥΡΙΖΑ, στον Κασσελάκη και τώρα στην παρουσίαση του κόμματος Καρυστιανού

Η Λίλα Σουλελέ και η Αρετή Μπατά. Μεταξύ των παρευρισκομένων στην παρουσίαση του κόμματος της Μαρίας Καρυστιανού βρέθηκαν και πρόσωπα με πολιτική διαδρομή σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.

Ανάμεσά τους οι Λίλα Σουλελέ και Αρετή Μπατά, οι οποίες είχαν ξεκινήσει πολιτικά από τον ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια προσχώρησαν στο Κίνημα Δημοκρατίας του Στέφανου Κασσελάκη.
Οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν στα καθίσματα του «Ολύμπιον», παρακολουθώντας την παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης του «Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών».Προκαλώντας ανάλογα σχόλια για την προέλευση των φίλων και στελεχών του νέου κόμματος και τη προηγούμενη πολιτική τους εμπειρία ή και περιπλάνηση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.