Τρίτη 25 Αυγούστου 2026  11:07:36

Ξανά με τα γυαλιά ηλίου Top Gun που έγιναν viral ο Μακρόν

Ο Γάλλος πρόεδρος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο μάτι που τον αναγκάζει να προστατεύεται από το έντονο φως.

Τα βλέμματα όλων τράβηξε ο Εμανουέλ Μακρόν κατά τη διάρκεια επίσημων συναντήσεων στο Ελιζέ, καθώς εμφανίστηκε φορώντας σκούρα γυαλιά ηλίου.

Ο Γάλλος πρόεδρος δεν έβγαλε τα γυαλιά του ούτε μέσα στο προεδρικό μέγαρο, κατά την υπογραφή συμφωνιών με αρχηγούς άλλων κρατών. Τα ίδια γυαλιά είχαν προκαλέσει αίσθηση και τον περασμένο Ιανουάριο στο Νταβός.

Οπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον του, η επιλογή αυτή δεν έγινε για λόγους στυλ ή λόγω ηλιοφάνειας. Ο Μακρόν αντιμετωπίζει ξανά ένα πρόβλημα στο μάτι που τον αναγκάζει να προστατεύεται από το έντονο φως.

2 σχόλια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline