Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2026  01:53:39

Εκατομμύρια ευρώ σε λογαριασμούς στο εξωτερικό είχαν οι γιατροί του Κολωνακίου

Εντοπίστηκαν λογαριασμοί του ζευγαριού σε τράπεζα του εξωτερικού, με αρκετά εκατομμύρια ευρώ, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι πρόκειται για τα έσοδα από τις πανάκριβες θεραπείες.

Ο 58χρονος και η 56χρονη φέρονται να παρείχαν θεραπείες υψηλού κόστους, απευθυνόμενοι σε πελατεία με σημαντική οικονομική επιφάνεια. Ωστόσο, οι αρχικοί έλεγχοι στους χώρους της Καρνεάδου και της Πατριάρχου Ιωακείμ, στην πολυτελή κατοικία του ζευγαριού στα βόρεια προάστια, αλλά και στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς στην Ελλάδα, δεν είχαν αποκαλύψει ποσά που να δικαιολογούν τα υψηλά έσοδα που φέρεται να είχαν από τη δραστηριότητά τους.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ» Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι Αρχές φέρονται πλέον να έχουν εντοπίσει λογαριασμούς του ζευγαριού σε τράπεζα του εξωτερικού, στους οποίους βρίσκονται αρκετά εκατομμύρια ευρώ.
Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί είναι στο όνομα του 58χρονου, της 56χρονης ή και των δύο.

Οι έρευνες για την οικονομική δραστηριότητα του ζευγαριού βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ οι Αρχές εξετάζουν εάν το συγκεκριμένο ποσό συνδέεται με τα έσοδα από τις θεραπείες που πραγματοποιούσαν στα ιατρεία τους το τελευταίο διάστημα.
Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη αλληλογραφία με τραπεζικά ιδρύματα, προκειμένου οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία για τις οικονομικές συναλλαγές, τα εισοδήματα και την προέλευση των χρημάτων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline