Πέμπτη 2 Μαϊου 2024  01:26:23

Πονοκέφαλος για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ανατροπή στην έκδοση του (παγκόσμιου νομίσματος) «Mr Bitcoin», που διεκδικούν ΗΠΑ και Ρωσία με τελείως διαφορετικά κριτήρια. Κύριο

Ανεστάλη προσωρινά η απόφαση για έκδοση στη Γαλλία.

Η Πρόεδρος του Δ' Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας εξέδωσε σήμερα προσωρινή διαταγή αναστολής εκτέλεσης της απόφασης έκδοσης του Αλεξάντερ Βίνικ σε Γαλλία-ΗΠΑ-Ρωσία, αναγνωρίζοντας τον κίνδυνο που διατρέχει ο Αλεξάντερ στην περίπτωση έκδοσής του.

Ο Αλεξάντερ βρίσκεται ήδη στην 4η ημέρα της νέας απεργίας πείνας που ξεκίνησε στις 20 Δεκεμβρίου και η υγεία του παρουσιάζει ήδη επιδείνωση.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε η συνήγορός του, Ζωή Κωνσταντοπούλου, «ο Αλεξάντερ έχει με το μέρος του το δίκιο, το Δίκαιο, τις διεθνείς συμβάσεις και το Σύνταγμα της χώρας μας».

«Έχει απέναντί του μηχανισμούς ικανούς να συνθλίψουν την ανθρώπινη ύπαρξη, που δεν υπολογίζουν ούτε το Σύνταγμα ούτε τις Διεθνείς Συμβάσεις ούτε το Δίκαιο. Μηχανισμούς που αναμένεται τώρα να κινητοποιηθούν υπόγεια και φανερά για να ανατρέψουν τη δικαστική απόφαση. Το ποιος τελικά θα επικρατήσει είναι κάτι που μας αφορά όλους, αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι» πρόσθεσε

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline