Δευτέρα 29 Απριλίου 2024  08:42:22

Ο 53χρονος Βαγγέλης Μαρινάκης δεν το έκρυψε: «Ο κορωνοϊός με επισκέφθηκε και κόλλησα - Νιώθω καλά και συνιστώ πειθαρχία». Κύριο

Τις προηγούμενες ημέρες είχε πανηγυρίσει τις επιτυχίες του Ολυμπιακού με παίκτες και στελέχη της ΠΑΕ. Ουδείς έχει μολυνθεί.

Την είδηση δημοσίευσε ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, διατηρώντας το χιούμορ και την ψυχραιμία. Εκτιμάται ότι η μόλυνση του, συνέβη στην Αγγλία, όπου βρέθηκε πρόσφατα.

«Ο γνωστός ιός με «επισκέφθηκε» και θεώρησα υποχρέωσή μου να το δημοσιοποιήσω.
Νιώθω καλά καθώς λαμβάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα και πειθαρχώ στις οδηγίες των γιατρών
και το ίδιο συνιστώ στους συμπολίτες μου.
Περαστικά σε όλους μας», έγραψε ο ίδιος.

Νότιγχαμ Φόρεστ για Μαρινάκη: «Λαμβάνουμε μέτρα, δεν είχε συμπτώματα όσο ήταν εδώ»

Επίσημη ανακοίνωση για το κρούσμα του κορωνοϊού στον Βαγγέλη Μαρινάκη εξέδωσε η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η βρετανική ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει πως το αφεντικό της ομάδας δεν είχε συμπτώματα όσο βρισκόταν στην πόλη. Και συμπληρώνει ότι διαγνώσθηκε με κορωνοϊό αφού είχε τα πρώτα συμπτώματα μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα χθες το απόγευμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ επιβεβαιώνει ότι ο ιδιοκτήτης της Ευάγγελος Μαρινάκης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο κύριος Μαρινάκης διαγνώσθηκε αφού είχε τα πρώτα συμπτώματα μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα χθες το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής του στο Νότιγχαμ την περασμένη εβδομάδα δεν είχε εκδηλώσει συμπτώματα. Ο σύλλογος ζητά συμβουλές από τους γιατρούς και από τα αρμόδια όργανα ώστε να διασφαλίσει ότι θα ληφθούν τα σωστά μέτρα. Μέχρι τότε ο σύλλογος δεν θα κάνει κάποιο άλλο σχόλιο».

Αρνητικοί στον κορωνοϊό όλοι οι άνθρωποι του περιβάλλοντος Μαρινάκη

Ολα τα αποτελέσματα από όλους τους δειγματοληπτικούς ελέγχους συγγενών, φίλων και συνεργατών ήταν αρνητικά. Ο Ολυμπιακός βγάζει ανακοίνωση για τις εξετάσεις στο Ρέντη.

Από την πρώτη στιγμή ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενήργησε όπως οφείλει να πράττει κάθε πολίτης που έχει συναίσθηση της κατάστασης και αίσθηση κοινωνικής ευθύνης. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έκανε γνωστό δημόσια ότι προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, αλλά παράλληλα φρόντισε να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να προστατέψει και τον εαυτό του και τους οικείους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι άνθρωποι του οικογενειακού, φιλικού και επαγγελματικού περιβάλλοντος του Βαγγέλη Μαρινάκη υποβλήθηκαν σε εξετάσεις αφότου έγινε γνωστό ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού νοσεί από τον COVID-19. Ολα τα αποτελέσματα από όλους τους δειγματοληπτικούς ελέγχους ήταν αρνητικά.
Κάτι εξόχως σημαντικό, που προκαλεί ανακούφιση σε όλους στον σύλλογο. Καθώς μιλάμε για ανθρώπους που έχουν καθημερινή επαφή μαζί του και αυτό γινόταν όλο αυτό το διάστημα.

Όπως ενημέρωσε νωρίτερα to10.gr, ήδη οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού υποβάλλονται σε λεπτομερείς προληπτικές εξετάσεις και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το βράδυ αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από τους Ερυθρόλευκους, με την οποία θα τοποθετηθούν αναλυτικά για το τι μέλλει γενέσθαι.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε ότι η τελευταία φορά που ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε με τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ήταν στις 27 Φεβρουαρίου, το βράδυ του θριάμβου επί της Αρσεναλ. Όταν και είχε πανηγυρίσει στα αποδυτήρια των Λονδρέζων τη μεγάλη πρόκριση στους «16» του Europa League.

Μάλιστα, με βάση τους γιατρούς, εάν υπήρξε κάποιο κρούσμα, θα έπρεπε ήδη να έχει νοσήσει σε αυτό το διάστημα. Ωστόσο επειδή στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να αφήνουν τίποτε στην τύχη, πέρασαν όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα από εξετάσεις, για να υπάρξει καθησυχασμός, αλλά και να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.

Κλείνοντας, έχει μεγάλη σημασία να αναφέρουμε ότι η (ανεπίσημη) ενημέρωση που υπάρχει από την UEFA είναι πως το παιχνίδι Ολυμπιακός-Γουλβς θα διεξαχθεί κανονικά. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline