Δευτέρα 6 Μαϊου 2024  15:49:26

Παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για διαφήμιση φαρμακευτικού προϊόντος κατά κορωνοϊού από τον πολιτικό αρχηγό Κυριάκο Βελόπουλο. Κύριο

Ο ίδιος σε δηλώσεις του τονίζει ότι ουδέποτε ισχυρίσθηκε πως προωθεί σκεύασμα ή φάρμακο που θα θεραπεύει τον κορωνοϊού. Επίσης τόνισε ασκεί νόμιμα το επάγγελμα του και σε αυτή την περίπτωση με το συγκεκριμένο φυτικό προϊόν αυτό. Παράλληλα σε ερώτηση είπε ότι οι δουλειές του με κηραλοιφές και φυτοφάρμακα έχουν πέσει κατά 30-35%.

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκάλεσε η διαφήμιση προϊόντος με την επωνυμία «Βυζαντινόν» μέσω τηλεοπτικού σταθμού από τον επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκο Βελόπουλο, ως προστατευτικό από τον κορωνοϊό και κατά της πνευμονίας.
Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιωτας, διαβίβασε στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών αναφορά του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής για τις δικές του ενέργειες.

Στην αναφορά του ο Φαρμακευτικος Σύλλογος αναφέρει μεταξύ άλλων ,πως με τους επίμαχους ισχυρισμούς για τις δήθεν προστατευτικές ιδιότητες της εν λόγω κρέμας από τον επικίνδυνο ιό, ο κ. Βελόπουλος αποβλέπει σε αύξηση των πωλήσεων αγνοώντας επιδεικτικά τις επίσημες οδηγίες των υγειονομικών αρχών της χώρας που είναι οι μόνοι αρμόδιοι για να υποδείξουν μέτρα προστασίας για τον πληθυσμό.
Κατά αυτό τον τρόπο θέτει σε σοβαρή έκθεση, όσους τον εμπιστευτούν και κατ' επέκταση σε διακινδύνευση τη δημόσια υγεία.

Βελόπουλος: Με αυτή την αλοιφή δεν περνάει μέσα ούτε κορωοαϊός, ούτε ιώσεις, ούτε γρίπη, τίποτα!

Τη λύση για κάθε περίπτωση και κάθε πρόβλημα έχει ο Κυριάκος Βελόπουλος. Με τα κρούσματα του κορωνοϊού να αυξάνονται ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης εμφανίστηκε στην εκπομπή του στις 4/3 με το "απόλυτο αντιμικροβιακό", όπως τόνισε. Σύμφωνα με την Βελόπουλο μια αλοιφή που ονομάζεται Βυζαντινόν σε προστατεύει από τα πάντα. "Με αυτή την αλοιφή δεν περνάει ούτε κορωνοϊός, ούτε ιώσεις, ούτε γρίπη, τίποτα" τον ακούμε να λέει. Όλα αυτά με μια κηραλοιφή. Ίσως η συνταγή να ήταν γραμμένη στις ιδιόχειρες επιστολές του Ιησού που επίσης πουλούσε ένα φεγγάρι ο άνθρωπος που στήριξαν χιλιάδες συμπατριώτες μας. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline