Παρασκευή 17 Μαϊου 2024  21:53:24

Οι 4 χυδαίες αναρτήσεις του υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη, Τσιόδρα, Χαρδαλιά και ΜΜΕ. Όλες οι πρωτοφανείς εκφράσεις αλητείας και υπόκοσμου. Κύριο

Δεν καταδίκασαν καθόλου και κανείς από την κομματική ηγεσία, τους βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά, ο ίδιος ζήτησε –και έλαβε –αναστολή της κομματικής του ιδιότητας (προφανώς για να συνεχίσει να χυδαιολογεί ανενόχλητος από το κόμμα), η οποία δήλωσε διαφωνία με τους απλώς... «ανοίκειους» χαρακτηρισμούς του.

Κανείς από την άλλοτε ενάρετη, πολιτισμένη Αριστερά δεν τον διέγραψε, δεν τον καταδίκασε ευθέως και αναλόγως. Πρωτοφανή, ποταπή και τύπου υποκόσμου επίθεση εξαπέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Γρηγόρης (από 20ετίας κομματικό στέλεχος, γνωστό για την «δυναμική» ακρότητα του και χυδαιότητα του). Αμετροεπής και αδιάντροπος δημόσια, ευτελής κατά πάντα «επικριτικός» προς την κυβέρνηση, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τους Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκο Χαρδαλιά.

Συγκεκριμένα, σε αναρτήσεις του τις τελευταίες ώρες προσβάλει δημόσια την προσπάθεια στελεχών της ελληνικής κυβέρνησης ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού. Οι εκφράσεις του είναι κάτι παραπάνω από χυδαίες, σχολιάζοντας την κινητή συναυλία της Αλκηστις Πρωτοψάλτη, την οποία παρακολούθησε και ο πρωθυπουργός:

grigoris1

Από τις βωμολοχίες του, δεν «γλίτωσε» ούτε ο Αδωνις Γεωργιάδης, με τον Ηλία Γρηγόρη να χρησιμοποιεί όλως ακατάλληλη γλώσσα με αφορμή την υπόθεση των voucher:

grigoris2

Ωστόσο, από τις απαράδεκτες αναρτήσεις του δεν έλειψαν αναφορές προς τον καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, αλλά και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά. Περιγράφει μάλιστα ως «μπουζούριασμα» την απόφαση του κατ'οίκον περιορισμού που έχει παρθεί στην πληθώρα των χωρών της Ευρώπης για να προληφθούν θάνατοι ανθρώπων από τον κορωνοϊό:

grigoris3

Τέλος, από τις αναρτήσεις του, δεν λείπουν ούτε οι δημοσιογράφοι στους οποίους επιτίθεται, επίσης, με αδιανόητες εκφράσεις και απειλές:

grigoris4

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Ηλίας Γρηγόρης για τις ύβρεις σε Μητσοτάκη

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ, μόνος του και χωρίς άλλη ενόχληση από τα κεντρικά της Κουμουνδούρου, έθεσε εαυτόν το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, Ηλίας Γρηγόρης, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις απαράδεκτες αναρτήσεις του στο Facebook.

Μιλώντας στο thebest.gr, ο κ. Γρηγόρης ζήτησε την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας και χαρακτήρισε παρορμητικές και αδόκιμες τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των όποιων παρορμητικών και αδόκιμων εκφράσεων που χρησιμοποίησα στην ανάρτησή μου, μεταξύ φίλων στο facebook. Ουδέποτε στο δημόσιο λόγο μου τόσα χρόνια συνηθίζω να εκφέρω τις πολιτικές μου διαφωνίες με τέτοιες εκφράσεις.
Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε κρύβομαι πίσω από κομματικές ταυτότητες και δεν έχω απαίτηση να αναλαμβάνει τις ευθύνες μου ο κομματικός μου χώρος, τον οποίο σέβομαι και υπηρετώ τόσα χρόνια. Γι' αυτό ζήτησα την αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας, αίτημα που έγινε αποδεκτό».

Στο μεταξύ, ανακοίνωση εξέδωσε και η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ζήτημα:

Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τις προσωπικές αναρτήσεις του Ηλία Γρηγόρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις οποίες αποδοκιμάζουμε για το ύφος και τους αδόκιμους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούνται, δηλώνουμε:
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τις θέσεις της μέσα από το Γραφείο Τύπου και την επίσημη σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι από τις προσωπικές αναρτήσεις μελών και στελεχών.
Έχουμε επιλέξει να ασκούμε πολιτική κριτική κινούμενοι πάντα μέσα στο πλαίσιο των αρχών και αξιών που διακρίνουν το χώρο μας.
Εξάλλου, ο Ηλίας Γρηγόρης με προσωπική του δήλωση στα ΜΜΕ έχει αναλάβει την ευθύνη των αναρτήσεων του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline