Παρασκευή 17 Μαϊου 2024  19:48:23

Θαυμαστής του Αλ. Τσίπρα και μέχρι σήμερα ο Σταμάτης Κραουνάκης ομιλεί ευτελώς για την οδοιπορούσα συναυλία Πρωτοψάλτη: «Δεν θέλω τα τραγούδια μου στου Κούλη τα λημέρια».. Κύριο

Το κακόγουστο ολίσθημα του ταλαντούχου συνθέτη να εκφέρει απολίτιστο και ανάγωγο δημόσιο λόγο.

Τον στήριξε σταθερά συνεπής στην επιλογή του, -προσωποκεντρική απολύτως και ελάχιστα αριστερή-ιδεολογική, και μετά τις τρεις εκλογικές ήττες του ως πολιτικός θαυμαστής του. Είναι γεγονός ότι ο Σταμάτης Κραουνάκης επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, δεν έτυχε καμιάς ιδιαίτερης εύνοιας και είχε δηλώσει ότι δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ αλλά «friendly», δηλαδή «φίλος ΣΥΡΙΖΑ», ενώ εντάχθηκε στη λίστα των καλλιτεχνών – φίλων που στήριξαν τον Αλέξη Τσίπρα και τους υπουργούς του όπως τον Παύλο Πολάκη. Για να μείνουν ελάχιστοι ομόφρονες, δηλαδή μη απελπισμένοι έως τις εκλογές του Μαΐου και Ιουλίου του 2019.

23|09|2019 ..Αγαπώ και εκτιμώ τον Αλέξη Τσίπρα

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης επανέλαβε την υποστήριξή του στον πρώην πρωθυπουργό και μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα είπε «αγαπάω και εκτιμώ τον Αλέξη Τσίπρα, είναι ο πρωταγωνιστής του κόμματος... είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη του ΣΥΡΙΖΑ». Φυσικά ο μουσικοσυνθέτης έκανε κριτική και στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Χθες Κυριακή, τη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο Σταμάτης Κραουνάκης για το γεγονός ότι η Αλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε, το πρωί του Σαββάτου, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου στην «συναυλία» της επί φορτηγού αυτοκινήτου σε γύρο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Με δύο αναρτήσεις στο facebook ο Σταμάτης Κραουνάκης λέει ότι δεν φανταζόταν ποτέ, όταν έγραφε το τραγούδι «Τα πιο ωραία λαϊκά» ότι θα το τραγουδούσαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου «με δεξιά κυβέρνηση» και με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς τον Πρωθυπουργό και τον Δήμαρχο Αθηναίων ζητά «να πληρώσουν με το επίδομα όσους έχουν αφήσει απ΄έξω».

kraounakis1     kraounakis2

Η Πρωτοψάλτη απαντά στους επικριτές της: Το δηλητήριο ορισμένων ας χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς

«Μπηχτή» ΣΥΡΙΖΑ στον Μητσοτάκη για την κινητή συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Δεν θα έβλαπτε λίγος σεβασμός

Παράλληλα Ο Κραουνάκης τονίζει ότι «δεν θα δεχτώ σχόλια που προσβάλλουν την Άλκηστη. Ο Καθένας είναι υπεύθυνος για τις Πράξεις του» και καταλήγει: «Εγώ δε θέλω το τραγούδι Μου, Στου Κούλη τα Λημέρια»

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline