Τετάρτη 15 Μαϊου 2024  14:56:54

Γεννημένη τον Νοέμβριο του 1970 η Τζένη Μπαλατσινού απέκτησε το τέταρτο παιδί της. Πρώτο παιδί του ευτυχισμένου Βασίλη Κικίλια. Οι πρώτες δηλώσεις του υπουργού Υγείας. Κύριο

Ο Βασίλης Κικίλιας γεννημένος τον Μάιο του 1974, είναι Έλληνας ιατρός, πολιτικός και πρώην επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής. Είναι μέλος της Βουλής από το 2012 ως βουλευτής τη Α' Αθηνών.

Διατέλεσε υπουργός στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη από τον Ιούνιο του 2014 ως τον Ιανουάριο του 2015, ενώ από τον Ιούλιο του 2019 είναι υπουργός Υγείας. Συχνά πρώτος στις δημοσκοπήσεις ανάμεσα στους υπουργούς της Κυβέρνησης.

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο η Τζένη Μπαλατσινού ανήμερα των Χριστουγέννων. Η ίδια και ο δεύτερος σύζυγός της, Βασίλης Κικίλιας είναι εξαιρετικά ευτυχείς. Η ίδια από τον γάμο της με τον εκδότη Πέτρο Κωστόπουλο έχει τρία παιδιά, δύο κορίτσια ενήλικά και ένα έφηβο γιό..

Ο Βασίλης Κικίλιας δημοσίευσε την πρώτη φωτό με την Τζένη Μπαλατσινού μετά τον ερχομό του γιου του και έγραψε «Η ζωή μας είναι οι άνθρωποι μας, η οικογένεια μας. Ανήμερα των Χριστουγέννων ο άνθρωπος μου, η γυναίκα μου, έφερε στη ζωή τον γιο μας. Στιγμή ιερή, συναισθήματα σπάνια! Χρόνια πολλά σε όλους σας, με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και πίστη».

Το χρονικό της εγκυμοσύνης και οι κακίες ορισμένων, κατά το MARIE CLAIRE

«Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Τζένη κατάφερε να «ξεκλέψει» μερικές μέρες και να επισκεφθεί την αγαπημένη της Πάτμο μαζί με τα παιδιά της, ώστε να μην προδώσει την εγκυμοσύνη αλλά και να αποφορτιστεί και να ξεκουραστεί για λίγο. Οι διακοπές τους με τον Βασίλη Κικίλια ήταν όλες κι όλες 5 ημέρες και αυτές «σπαστά». Στις 15 Αυγούστου επέστρεψαν μαζί στην Αθήνα. Η εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα της Τζένης δεν τους επέτρεπε να κρατήσουν άλλο για τους ίδιους το ευτυχές γεγονός κι έτσι αποφάσισαν να το ανακοινώσουν οι ίδιοι.

Το ζευγάρι δέχτηκε χιλιάδες μηνύματα αγάπης. Η Τζένη έλαβε δεκάδες συγκινητικά μηνύματα από γυναίκες και μητέρες όλων των ηλικιών. Έδωσε ελπίδα σε γυναίκες που μετά από μία ηλικία διστάζουν στη σκέψη μιας εγκυμοσύνης.
Φυσικά υπήρχε και αυτή η κατηγορία των γνωστών τρολ που ακόμη και σε στιγμές τόσο ανθρώπινες και ευαίσθητες, δεν χάνουν την ευκαιρία να «κανιβαλίσουν».

Αυτή την φορά σχολίασαν το γεγονός ότι η Τζένη απολαμβάνει τη μητρότητα σε ηλικία που οι ίδιοι δεν εγκρίνουν. Πολύ γρήγορα οδηγήθηκαν σε άτακτη υποχώρηση από την πληθώρα επωνύμων κι ανωνύμων χρηστών του διαδικτύου που τους απομόνωσαν και βγήκαν μπροστά υπερασπιζόμενοι το αυτονόητο.
Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας δεν μπήκαν σε διαδικασία απάντησης. Είναι και οι δυο τους δημόσια πρόσωπα για πάρα πολλά χρόνια και γνωρίζουν τη λειτουργία της δημόσιας ζωής και είναι συμφιλιωμένοι με το ότι ο καθένας έχει τη δική του άποψη, εξ' αποστάσεως, χωρίς να γνωρίζει, χωρίς να εμβαθύνει. Η δε Τζένη που βρέθηκε στο επίκεντρο του σχολιασμού ακολούθησε για ακόμα μία φορά τη δική της πάγια τακτική των χαμηλών τόνων και να μην απαντά σε κακεντρεχή σχόλια.

Όπως έχει εξομολογηθεί παλιότερα «Αυτό το διάστημα, όλους πιστεύω μας έχει διδάξει, εμένα πάντως σίγουρα, ότι το πιο σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς και να είμαστε επικεντρωμένοι στην ουσία της ζωής και να εστιάζουμε στην αισιόδοξη πλευρά της, στο φως. Το καλό σε ανταμείβει πάντα με καλό! Ακολουθώ το δρόμο της ζωής μου με οδηγό την ψυχή μου, το ένστικτό μου, τα συναισθήματά μου, το «μέσα» μου, με τα «θέλω» μου και όχι τα «πρέπει» των άλλων...»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline