Παρασκευή 3 Μαϊου 2024  04:12:18

Ο Κυριάκος Βελόπουλος προτείνει σε Μητσοτάκη, Τσίπρα, χωρίς απόκριση, ...«χημικό ευνουχισμό» των παιδεραστών και κάθε είδους βιαστών. Κύριο

Οι επικριτές του μέτρου πιστεύουν ότι μέτρα τέτοιου είδους μπορεί να οδηγήσουν στον προσανατολισμό της κοινωνίας προς την ευγονική. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι ο ευνουχισμός στη Γερμανία καθιερώθηκε με ναζιστικό νόμο του 1933, ενώ πολλές φορές στις ΗΠΑ ακροδεξιές οργανώσεις έχουν ζητήσει την εφαρμογή του για την αντιμετώπιση των «πρωτόγονων παρορμήσεων της μαύρης φυλής.

-Ο χημικός ευνουχισμός, η χορήγηση δηλ. φαρμάκων με στόχο την αισθητή μείωση της λίμπιντο και της σεξουαλικής δραστηριότητας των καταδικασθέντων για βιασμούς και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, άρχισε να εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια και στην Ευρώπη. Στη Γαλλία το όλο θέμα προβληματίζει αλλά και στις ΗΠΑ.

Στη Δανία πάντως ο χημικός ευνουχισμός θεωρείται ότι έχει μεν αποτελέσματα μείωσης των σεξουαλικών εγκλημάτων αλλά είναι λιγότερο αποτελεσματικός σε σχέση με το φυσικό ευνουχισμό (ορχεκτομή). Μελέτη, άλλωστε που έγινε στη Δανία το 1960 σε 900 σεξουαλικούς παραβάτες, έδειξε, ότι τα επίπεδα του υποτροπιασμού μειώθηκαν από 80% σε 2,3% μετά την ορχεκτομή.

Η Πολωνία, ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θέσπισε τον υποχρεωτικό χημικό ευνουχισμό σε άτομα τα οποία εμπλέκονται σε εγκλήματα παιδεραστίας και αιμομιξίας, παράλληλα με την κράτησή τους. Αφορμή για τη νομοθετική αυτή τροποποίηση (η οποία υπερψηφίστηκε από 400 βουλευτές και καταψηφίστηκε μόνο από έναν), ήταν η υπόθεση ενός 45χρονου άνδρα ο οποίος κρατούσε φυλακισμένη και βίαζε επί έξι χρόνια την 21χρονη πλέον κόρη του.
Στη Γερμανία, η πρακτική του χημικού ευνουχισμού ακολουθείται σε εθελοντική βάση, με αντάλλαγμα την μείωση των ποινών των καταδικασθέντων και τη βελτίωση των συνθηκών κράτησής τους.

Επιπλέον, οι επικριτές του μέτρου εστιάζουν την επιχειρηματολογία τους και στο γεγονός ότι μέτρα τέτοιου είδους μπορεί να οδηγήσουν στον προσανατολισμό της κοινωνίας προς την ευγονική. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι ο ευνουχισμός στη Γερμανία καθιερώθηκε με ναζιστικό νόμο του 1933, ενώ πολλές φορές στις ΗΠΑ ακροδεξιές οργανώσεις έχουν ζητήσει την εφαρμογή του για την αντιμετώπιση των «πρωτόγονων παρορμήσεων της μαύρης φυλής.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης):

Και επίσης, κύριε Πρωθυπουργέ –κλείνω εδώ- εάν η Ελληνική Λύση κυβερνήσει κάποια στιγμή μια τετραετία, το πρώτο που θα κάνουμε είναι να καταργήσουμε αυτές τις ελαφρότητες με τις έμφυλες ταυτότητες -που πάλι τα ξαναείπατε εδώ και τα «gay pride» και τα διαφορετικά- από το ελληνικό σχολείο. Δεν χρειάζεται, υπάρχει το διαδίκτυο, υπάρχει η τηλεόραση, υπάρχουν οι γονείς, δεν χρειάζεται μέσα στο σχολείο να μιλάμε για τη διαφορετικότητα συνεχώς, γιατί αν διαβάσετε τι λένε τα αμερικανικά βιβλία στα σχολεία, θα καταλάβετε τι εννοώ.

Και επίσης, η πρότασή μας –επιμένω, θα την ξαναπώ και κλείνω εδώ- είναι ότι είστε οπαδός του εμβολιασμού, κύριε Πρωθυπουργέ. Καλά κάνετε, είναι μια αντίληψη, θα δούμε στην πορεία ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο. Ο χημικός ευνουχισμός που προτείνουμε εμείς είναι εμβόλιο, είναι ένεση και γίνεται –ναι, ακούστε με λίγο, κύριε Πρωθυπουργέ- σε Πολωνία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, σε εθελοντική βάση, βέβαια, αλλά γίνεται. Γίνεται χημικός ευνουχισμός ή ορχεκτομή στους παιδοβιαστές, σε αυτά τα τέρατα που ακουμπάνε πεντάχρονα, τετράχρονα, εξάχρονα, παιδάκια, ψυχούλες καημένες, αθώες ψυχούλες!
Για να τελειώνουμε, λοιπόν, κύριε Πρωθυπουργέ μου, εάν πετύχεις να ξεγελάσεις κάποιον, δεν σημαίνει ότι είναι χαζός. Απλά σημαίνει ότι σε εμπιστεύεται περισσότερο από ό,τι αξίζεις.

Και αυτό το επαναλαμβάνω και εδώ μέσα: Πρέπει τουλάχιστον από εδώ και στο εξής εσείς προσωπικά και οι υπόλοιποι Υπουργοί σας και η Νέα Δημοκρατία να γίνεται πιστευτοί ότι αξίζετε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, γιατί μέχρι σήμερα, δυστυχώς, από όσα κάνετε και από όσα λέτε, δεν είστε πιστευτοί. Όχι άριστοι δεν είστε, αρεστοί μπορεί να είστε σε μερικούς δικούς σας, αλλά δεν είστε πιστευτοί.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline