Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  23:41:08

Ακραία επίθεση της «Δημοκρατίας» κατά Κώστα Μπακογιάννη για Πανεπιστημίου και Σύνταγμα: Σκορπάει 43.000.000 ευρώ Κύριο

Διαψεύδει για το υψηλό κόστος αυτό ο δήμαρχος Αθηναίων και διαβεβαιώνει ότι τα έργα αυτά στο κέντρο των Αθηνών καθυστέρησαν αλλά σύντομα ολοκληρώνονται στο Σύνταγμα και αρχές του νέου έτους στην Πανεπιστημίου.

1. Πρόσφατη δημόσια διαβεβαίωση και δέσμευση.,«Τα έργα στην πλατεία Συντάγματος θα τελειώσουν τις επόμενες εβδομάδες και τέλος Ιουνίου η πλατεία θα είναι στη διάθεση των πολιτών», ανέφερε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.
Ο κος Μπακογιάννης τόνισε ότι ήδη έχει ξεκινήσει από προχθές η τοποθέτηση 24 νέων δέντρων στην κάτω πλατεία Συντάγματος τα οποία, όπως τόνισε, "θα κάνουν και τη διαφορά".

2.Κατά του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη στρέφεται με πρωτοσέλιδο της δημοσίευμα η εφημερίδα "Δημοκρατία", το οποίο έχει τίτλο "Σκορπάει 43.000.000 ευρώ ο μικρός Λουδοβίκος".

Η εφημερίδα ασκεί δριμεία κριτική στο δήμαρχο Αθηναίων, για μία ακόμα φορά, και κάνει λόγο για όργιο σπατάλης και πάρτι απευθείας αναθέσεων.

"Πληρώνουμε χρυσάφι και τους νέους «Περιπάτους» του Μπακογιάννη – Το μέγα σκάνδαλο του Συντάγματος: 1.800.000 ευρώ για 20 κουτσουπιές, οκτώ γρεβιλέες, δύο πέργκολες και πλακόστρωση 400 τ.μ.! – Μοιράζει αφειδώς «παντεσπάνι»: Όργιο σπατάλης και πάρτι απευθείας αναθέσεων – Άλλα 3.750.000 ευρώ για την πολύπαθη Πανεπιστημίου.", αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline