Τρίτη 16 Απριλίου 2024  21:46:08

Η εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ζαχάροβα σχολιάζει τη φωτογράφιση του Ζελένσκι με τη γυναίκα του, απαξιωτικά και οξύνει την ένταση – «Απελπιστικά σάπια». Η ανταπάντηση. Κύριο

Σκληρός πόλεμος, με ανάμιξη της κυβερνητικής εκπροσώπου με πρωτοφανή έμφαση επί του προσωπικού από την Μόσχα κατά του μαχητικού ηγέτη της Ουκρανίας, με τα πρώτα δηλητηριώδη σχόλια από το Κίεβο για τους «φαύλους ερωτιδείς ηγέτες της Ρωσίας» και το ήθος της εξουσίας τους..

Χωρίς φραγμούς και όρια η εισβολή στην Ουκρανία από τη Ρωσία.Ανεπίσημα σχόλια από το Κίεβο Κυβέρνηση στη μειωτική αναφορά από την εκπρόσωπο της Μόσχας ότι δεν μπορεί να είναι τιμητής ο ερωτιδέας και αυταρχικός ακόμα και στα προσωπικά του θέματα Βλ. Πούτιν αλλά και ο υπουργός Εξωτερικών Λαβρόφ με την τη διπλή, παράνομη και προκλητική, ερωτική του ζωή. Με κοινό γνώρισμα τη φαυλότητα της εξουσίας και τα φαινόμενα διαφθοράς και ανηθικότητας.

2.Την ώρα που ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι σε πλήρη εξέλιξη, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και η Ολένα Ζελένσκα φωτογραφήθηκαν για τη Vogue και μάλιστα για την αμερικανική έκδοση του περιοδικού!
Όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογράφιση προκάλεσε ποικίλα σχόλια, μάλιστα εξ αυτών μάλιστα άκρως χλευαστικά. Ένα από αυτά ήταν της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρίας Ζαχάροβα...

Ιταλία: «Η Λέγκα απέσυρε τους υπουργούς της από την κυβέρνηση Ντράγκι κατόπιν αιτήματος της Ρωσίας»
Η τελευταία δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ως... απελπιστικά σάπια εικόνα τη φωτογράφιση του ζεύγους από τη διάσημη φωτογράφο Άννι Λάιμποβιτς.
«Έχετε παρατηρήσει πώς τα δυτικά μέσα προωθούν τη γυναίκα του Ζελένσκι; Επίσκεψη στις ΗΠΑ, εξώφυλλα περιοδικών, φωτογραφίσεις στο bunker. Ακόμη και ο πρόεδρος της Ουκρανίας δίνει πλέον συνεντεύξεις με φόντο τη γυναίκα του» είπε αρχικά.

«Ο λόγος είναι μπανάλ – ο Ζελένσκι έχει κουράσει, το διεθνές κοινό δεν τον ακούει πια, τον βαρέθηκαν. Ο 'πόρος' που λέγεται Ζελένσκι έχει εξαντληθεί εντελώς, η εικόνα είναι απελπιστικά σάπια, επομένως δεν σερβίρεται πλέον χωρίς καρύκευμα. Τώρα το πολιτικό μενού στο πιάτο ονομάζεται 'Ζελένσι υπό τη Ολένα'» πρόσθεσε η Ρωσίδα αξιωματούχος στο λογαριασμό της στο Telegram.
Αλλά και η Αμερικανίδα βουλευτής των Ρεπουμπλικανών Λόρεν Μπόεμπερτ είπε για την ουκρανική ηγεσία: «Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν είμαστε παρά ένα μάτσο κορόιδα».

Οι αγκαλιές που προκάλεσαν αντιδράσεις
Το ζεύγος μεταξύ άλλων, ποζάρει στη Vogue αγκαλιασμένο σε ένα τραπέζι, ενώ σε μια άλλη φωτογραφία η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας φαίνεται να βρίσκεται σε ένα κτίριο με προμήθειες με τον σύζυγό της από πίσω.
Σε άλλη εικόνα, η Ολένα Ζελένσκα ποζάρει ανάμεσα στα απομεινάρια του κατεστραμμένου Antonov An-225 Mriya (μέχρι πρόσφατα βαρύτερου αεροπλάνου στον κόσμο) ανάμεσα σε στρατιώτες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline