Σάββατο 27 Απριλίου 2024  12:12:16

Υπόθεση Ασημακοπούλου: Οι αγωγές πλησιάζουν τις 100 με ενθάρρυνση δικηγόρων αλλά και παραγόντων του ΣΥΡΙΖΑ. Ζητούν από 20.000 ευρώ ο καθένας ως αποζημίωση από την ίδια και από το Κράτος. Κύριο

Η ευρωβουλευτής έχει λάβει δεκάδες εξώδικα από άτομα που πήραν τα ενημερωτικά email της, ενώ έχει γίνει και μία αγωγή εναντίον της.

Πεδίο έντονης αντιπολιτευσης με κόκκινη σημαία τις δημοκρατικές ελευθερίες, και τα ατομικά δικαιώματα, πού λαβώθηκαν, υποστηρίζουν, σοβαρά επίσηςό\ς...Τσουνάμι προσφυγών αναμένεται να φτάσει στο υπουργείο Εσωτερικών για την υπόθεση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή, στο γραφείο του δικηγόρου Βασίλη Σωτηρόπουλου ετοιμάζονται 100 αγωγές.
Αυτή τη στιγμή η ευρωβουλευτής έχει λάβει δέκα εξώδικα από άτομα που πήραν email της, ενώ έχει γίνει και μία αγωγή εναντίον της. Η ίδια έχει παραδώσει όλο το αρχείο της στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών.

Αξίζει να τονίσουμε ότι η Αρχή βρισκόταν την Πέμπτη επί τέσσερις ώρες στο υπουργείο Εσωτερικών στο πλαίσιο έρευνας. Επόμενος σταθμός της φαίνεται ότι θα είναι η Νέα Δημοκρατία. Στο στόχαστρο μπαίνει και ο Νίκος Θεοδωρόπουλος, ο πρώην γραμματέας αποδήμων, που έστειλε στην κα Ασημακοπούλου τα email που πήρε από το υπουργείο Εσωτερικών μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline