Σάββατο 27 Απριλίου 2024  10:11:44

Παύλος - Μαρί Σαντάλ οι ...τελευταίοι της βασιλικής παράδοσης: Άλλαξε όνομα ο γιος τους Αχιλλέας - Τέλος το "πρίγκιπας" και το "Greece". Αποφάσισε να πάρει το κοσμικό επίθετο του ζάπλουτου παππού του Miller. Κύριο

Ο Αχιλλέας άλλαξε όνομα - Χωρίς πριγκιπική ιδιότητα και χωρίς καμία αναφορά στην Ελλάδα - Η επιλογή που έκανε προς τιμήν του μεγιστάνα παππού του Ρόμπερτ Μίλλερ.

Ο διάδοχος πρίγκηπας του άλλοτε και ελληνικού βασιλικού οίκου Παύλος και η Μαρί Σαντάλ απέκτησαν πέντε παιδιά:
• την Μαρία Ολυμπία (γεν. 25 Ιουλίου 1996 (28 ετών),
• τον Κωνσταντίνο Αλέξιο (γεν. 29 Οκτωβρίου 1998 (26 ετών),
• τον Αχιλλέα Ανδρέα (γεν. 12 Αυγούστου 2000 (24 ετών),
• τον Οδυσσέα Κίμωνα (γεν. 17 Σεπτεμβρίου 2004 ( 20 ετών) και
• τον Αριστείδη Σταύρο (γεν. 29 Ιουνίου 2008 (16 ετών).[
Ζουν με την οικογένειά τους στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο.

Προσφωνήσεις

Διπλό μονόγραμμα του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ

Μετά την κατάργηση της Μοναρχίας στην Ελλάδα το 1974, ο τίτλος «Πριγκίπισσα της Ελλάδος» με την προσφώνηση της Βασιλικής Υψηλότητας δεν αναγνωρίζεται πλέον συνταγματικά από την Ελληνική Δημοκρατία, παρά μόνο ως τίτλος ευγενείας από άλλους Βασιλικούς Οίκους της Ευρώπης.
Ως σύζυγος απογόνου του Βασιλιά Χριστιανού Θ΄ της Δανίας φέρει τον τίτλο της Πριγκίπισσας της Δανίας και την αντίστοιχη προσφώνηση της Βασιλικής Υψηλότητας.

Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Αχιλλέας, μετά τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο της ελίτ στην Αμερική, αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό του και να γίνει ηθοποιός.
Ο 24χρονος ο οποίος είναι το τρίτο παιδί του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, έχει χαράξει μια δική του πορεία ως ηθοποιός και influencer.

Μάλιστα, για τις ανάγκες της καριέρας του άλλαξε όνομα και αφαίρεσε τον πριγκιπικό τίτλο του. Nα θυμίσουμε ότι το όνομά του με το οποίο είναι γνωστός στο εξωτερικό είναι Achilleas Greece. Ακόμα και όταν αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο, έτσι τον αποκάλεσαν.

Αλλά, το καλλιτεχνικό του όνομα είναι διαφορετικό. Ο ίδιος κάνει καριέρα ως "Achi Miller", και όπως βλέπουμε έχει "δανειστεί" το επίθετο της μητέρας του ως φόρο τιμής στον μεγιστάνα παππού του, Ρόμπερτ Μίλερ.

Ο Αχιλλέας έχει ήδη στο ενεργητικό του εμφανίσεις στην σαπουνόπερα του CBS "Τόλμη και Γοητεία", ενώ μιλώντας για την υποκριτική στο περιοδικό Paper, δήλωσε: "Ήταν πάντα ένα μεγάλο πάθος μου. Όταν ήμουν παιδί θυμάμαι ότι πάντα έβλεπα ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και έλεγα: 'Αυτό θέλω να κάνω: να γίνω ηθοποιός".

Ο ίδιος συμμετεχει στην ταινία του Netflix "No Hard Feelings" ενώ αυτή την περίοδο ετοιμάζει το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα.
Nα θυμίσουμε εδώ ότι και ημικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνα, η Θεοδώρα ακολούθησε τον ίδιο δρόμο με τον Αχιλλέα, ωστόσο εκείνη κάνει καριέρα ως "Theodora Greece" έχοντας αποφασίσε να μην αλλάξει το όνομά της και την αναφορά της στην Ελλάδα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline