Σάββατο 27 Απριλίου 2024  12:36:15

Η μάχη για τη ζωή, η αξία και το νόημα της. Ο Μανώλης Κονταρός για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα, που του έτυχε – «Έζησα από θαύμα... Με σπασμένη σπονδυλική στήλη, ρήξη αορτής και άλλα τραύματα». Κύριο

Ένα από τα πιο δύσκολα κεφάλαια της ζωής του, το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν μερικά χρόνια, άνοιξε ο Μανώλης Κονταρός μιλώντας στην εκπομπή "Στούντιο 4" και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

-Ο δημοφιλής Κρητικός καλλιτέχνης, προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση και αγωνία για την μεγάλη, την πολύμηνη δοκιμασίας του. Πολλαπλά διδακτική η εξιστόρηση του η δύναμη να ξεπεράσει τα πάντα και να ξαναζήσει ως κανονικός άνθρωπος, ως οικογενειάρχης και ως καλλιτέχνης, Δύσκολοι, επίπονοι στόχοι. Διήγηση απλή, ηρεμη καθώς έκανε μία αναδρομή σε εκείνο το διάστημα, λέγοντας πως αισθανόταν ότι ήταν πολύ δυνατός, ενώ εκείνο το βράδυ (σ.σ. πριν το ατύχημα) είχε δώσει μία συνέντευξη στην οποία είχε πει off camera πως "νιώθω τόσο δυνατός που αν μου τύχει κάτι στον δρόμο μου, νιώθω ότι θα το σπρώξω να περάσω".

"Εκείνη την εποχή πήγαινα πάρα πολύ καλά, είχα φτάσει σε πολύ καλό στάδιο στη δουλειά μου, είχα μία πολύ όμορφη οικογένεια, είχα πολλούς φίλους, ήμουν πολύ καλά κοινωνικά, ένιωθα πολύ δυνατός", είπε ο Μανώλης Κονταρός περιγράφοντας στη συνέχεια τι συνέβη εκείνο το βράδυ του ατυχήματος.

"Πάντα κάθε βράδυ τραγουδούσα μέχρι το πρωί, όμως εκείνη τη βραδιά δεν ξέρω γιατί, 'πάγωσα' το πρόγραμμα και τελείωσα νωρίτερα, για να πάω να κοιμηθώ λίγο. Στον δρόμο νύσταξα, ήμουν κουρασμένος, σταμάτησα στην άκρη του δρόμου να κοιμηθώ.. το είχα συνήθεια, όποτε νύσταζα πάντα σταματούσα στη λωρίδα ασφαλείας και πρέπει να κοιμόμουν ένα μισάωρο και ήρθε κάποιος και με χτύπησε", είπε ο τραγουδιστής σημειώνοντας πως δεν κατάλαβε τη σύγκρουση και ξύπνησε όταν πια ήταν στο νοσοκομείο.

"Κάποια στιγμή στο ασθενοφόρο μιλούσα και είχα καταλάβει τι είχα πάθει, αλλά δεν τα θυμάμαι όλα αυτά. Έσπασα τη σπονδυλική μου στήλη και είχα ρήξη αορτής. Έζησα από θαύμα", πρόσθεσε στη συνέχεια.
Σε ερώτηση για το αν απάντησε σε όλα τα "αν" και τα "γιατί" που προέκυψαν, ο Μανώλης Κονταρός, είπε πως "πολλές φορές έχω αυτό το προαίσθημα που λένε. Τρεις φορές στη ζωή μου είχα νιώσει ότι κάτι θα μου συμβεί και τις τρεις φορές έγινε".

Στη συνέχεια ο Μανώλης Κονταρός περιέγραψε όσα σκέφτηκε και βίωσε όταν πια ξύπνησε και είδε πως είναι ζωντανός, ενώ ένα από τα πρώτα πράγματα που είχε ζητήσει από τους γιατρούς είναι να του πουν την αλήθεια.
"Τότε, έλεγαν ότι δεν θα ξαναπερπατήσω. Απλά θα μου έκαναν το χειρουργείο για να γίνει προσπάθεια να κάθομαι σε αμαξίδιο, να μην είμαι κλινήρης", είπε μεταξύ άλλων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline