Δευτέρα 29 Απριλίου 2024  23:24:30

Κασσελάκης στην Κρήτη σε δύσκολη θέση για τις προσωπικές του επιλογές: «Για τα γονίδιά μου δεν θα απολογηθώ ποτέ.. Είναι υπερήφανος ως πρώτος gay, ανώτατος πολιτικός στην Ελλάδα». Κύριο

Με τη συνοδεία του βουλευτή Χανίων Π.Πολάκη ΄ου που είχε αντιταχθεί στην ψήφιση του νόμου για τον «Γάμο των ομοφυλόφιλων, με υπαινιγμούς ότι άκουσε κριτικές εναντίον του, γιατί είναι ως Κρητικός ομοφυλόφιλος. 

Φιλόξενη υποδοχή, με όχι ιδιαίτερη θερμότητα, με παραδοσιακά δώρα επεφύλασσαν στον Στέφανο Κασσελάκη, ορισμένοι οι κάτοικοι του Ρεθύμνου, στελέχη και οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ , συνοδευόμενο και από το σύζυγο του, πανταχού παρόντα και μάλιστα στην πρώτη θέση. Καταστάσεις ασυνήθιστες στη Κρήτη και τα ήθη της,. Με την παρουσία και του βουλευτή Χανίων Π.Πολάκη ο οποίος, εκφράζοντας την τοπική κοινωνία και τις αντιδράσεις της ,είχε έντονους ενδοιασμούς να ψηφίσει τον νόμο της Κυβέρνησης για «ισότιμο Γάμο» των ομοφυλόφιλων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έξανε βόλτα στην αγορά της πόλης και στις συναντήσεις του με καταστηματάρχες δεν έλειψαν οι μαντινάδες και οι ρακές.
Νωρίτερα, σύμφωνα με το άχρωμο και συμβατικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκε το νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση και τους εργαζομένους.

Στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ μεταφέρθηκαν τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης του νοσοκομείου, ενώ κατά της ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών τάχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε: «Είναι θέμα πολιτικών προτεραιοτήτων πως διανέμουμε τους πόρους του κράτους και όπως έχει γίνει ξεκάθαρο και εδώ με τις συμβάσεις που γίνονται, στόχος είναι να ιδιωτικοποιήσουν το δημόσιο σύστημα υγείας».

Κασσελάκης: «Δεν θα απολογηθώ»

«Δεν θα απολογηθώ ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, ενώ στη συνέχεια εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην ακροδεξιά.

«Δεν θα απολογηθώ ποτέ» με τη φράση αυτή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην ακροδεξιά. «εδώ που μεγάλωσε ο πατέρας μου μπορεί μερικοί, δεν νομίζω από εσάς αλλά από τους γνωστούς σας, να βλέπουν τον πρώτο ανοιχτά gay πολιτικό και μάλιστα σε τέτοια υψηλή θέση στην Ελλάδα και να σκέφτονται «κρίμα το παιδί». .....

«Εγώ σήμερα, άμα μιλάμε για γονίδια, πήγα από τα χωριά κοντά στον Αλικιανό, στο μνημείο που ο προπάππους μου σκοτώθηκε από τους Γερμανούς στα αντίποινα τρεις μήνες μετά τη μάχη της Κρήτης. Για τα γονίδιά μου δεν θα απολογηθώ ποτέ», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, καταφανώς γνώστης των νέων αντιδράσεων και επιφυλάξεων των Κρητικών για τον γάμο του με άνδρα, επιλογή όχι μόνο ασυνήθιστη αλλά και απωθητική στην Κρήτη.

Κασσελάκης: Τα επόμενα βήματα

Να σημειωθεί ότι το επόμενο διάστημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα εντείνει την προεκλογική του δραστηριότητα του εντός και εκτός Ελλάδας, με φόντο τις επερχόμενες ευρωεκλογές.
Υπενθυμίζεται ότι στις 14 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν οι προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, θα ψηφίσει ηλεκτρονικά στις προκριματικές εκλογές, καθώς από τις 13 μέχρι και τις 16 Απριλίου θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline