Δευτέρα 29 Απριλίου 2024  22:34:39

Ηττήθηκαν αλλά ξανάγιναν νικητές και στα δύσκολα. Μεγάλη νίκη του Τσιτσιπά: Επιβλήθηκε του Σβέρεφ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο. Μεγάλη νίκη και για την Μαρία Σάκκαρη. Κύριο

Η Μαρία Σάκκαρη συνέχισε τις εκπληκτικές της εμφανίσεις στο τουρνουά της Πορτογαλίας, σφραγίζοντας ακόμα μία νίκη της Ελλάδας επί της Λετονίας και τώρα το μενού έχει τελικό με τη Δανία!

1.Τη σπουδαία νίκη με 2-0 σετ πανηγύρισε κόντρα στον Αλεξνάντερ Σβέρεφ ο Στέφανος Τσιτσιπάς, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στην προημιτελική φάση του τουρνουά που διεξάγεται στο Μόντε Κάρλο!
Επιβλήθηκε του Αλεξάντερ Σβέρεφ (νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης) και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του τουρνουά που διεξάγεται στο Μόντε Κάρλο ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Ο Έλληνας τενίστας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και προηγήθηκε με 5-0 game στο δεύτερο σετ, έχοντας πάρει με 7-5 το πρώτο, με τον Γερμανό να επιστρέφει ισοφαρίζοντας σε 5-5, αλλά με τον Τσιτσιπά να βρίσκει τις λύσεις στο κρισιμότερο σημείο του αγώνα, πανηγυρίζοντας τελικά τη νίκη με 2-0 (7-5, 7-6(3)) και κλείνοντας ραντεβού με τον Χατσάνοφ στα ημιτελικά!

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους δύο αντιπάλους να προστατεύουν τα σερβίς τους μέχρι και το 2-2, με τον Γερμανό να «αγγίζει» το break στο πέμπτο game, αλλά με τον Τσιτσιπά να γλυτώνει από τρία break point, καταφέρνοντας τελικά να προηγηθεί με 3-2. Ο Σβέρεφ πλησίασε το break και στο έβδομο game του πρώτου σετ, όταν ο Στέφανος επέστρεψε περνώντας μπροστά με 4-3 ,ενώ αφού δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί δύο break point του για το 6-4, τελικά κατέκτησε το πρώτο σετ με 7-5 σε 57 λεπτά, «σπάζοντας» το σερβίς του αντιπάλου του δύο game αργότερα!

Εκμεταλλευόμενος το μομέντουμ, ο Τσιτσιπάς μπήκε... φορτσάτος στο δεύτερο σετ, κάνοντας δύο συνεχόμενα break και παίρνοντας προβάδισμα με 5-0, ενώ στη συνέχεια είχε δύο match point, τα οποία όμως δεν αξιοποίησε. Σε εκείνο το σημείο ο Ζβέρεφ ξεκίνησε την αντεπίθεσή του, παίρνοντας πέντε διαδοχικά game για να ισοφαρίσει σε 5-5 και οδηγώντας την αναμέτρηση σε tie break. Εκεί, ο Τσιτσιπάς δεν έχασε τη συγκέντρωσή του, καταφέρνοντας τελικά να κατακτήσει το σετ με 7-6 (3), πανηγυρίζοντας τη μεγάλη νίκη!

"Καθάρισε" η εκπληκτική Σάκκαρη και τώρα... τελικός!

Η Μαρία Σάκκαρη συνέχισε τις εκπληκτικές της εμφανίσεις στο τουρνουά της Πορτογαλίας, σφραγίζοντας ακόμα μία νίκη της Ελλάδας επί της Λετονίας και τώρα το μενού έχει τελικό με τη Δανία!

Έκανε το πρώτο σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στα πλέι-οφ του Billie Jean King Cup η Ελλάδα, που δια χειρός της Μαρίας Σάκκαρη "κλείδωσε" τη νίκη επί της Λετονίας στον πρώτο αγώνα μπαράζ.
H Σάκκαρη, η οποία παραμένει αήττητη στο τουρνουά της Πορτογαλίας (2-0 στα μονά, 1-0 στα διπλά), επέβαλε τον ρυθμό της στο 1ο σετ και κέρδισε τα 7 πρώτα games της αναμέτρησης, για να προηγηθεί με 6-0, 1-0.

Η Semenistaja, η οποία βρίσκεται στο Νο.110 της παγκόσμιας κατάταξης και είναι πολύ ικανή παίκτρια, έδωσε πολύ σκληρή μάχη στο 2ο σετ, στο οποίο κατάφερε να επιστρέψει μάλιστα από το 2-4 και να προηγηθεί με break στο 5-4!
H Σάκκαρη απέφυγε τις περιπέτειες, απαντώντας άμεσα σ' αυτή την προσωρινή αντεπίθεση, για να κερδίσει τα 3 επόμενα games - με 2 συνεχόμενα break - και να ολοκληρώσει την αποστολή της σε 93 λεπτά αγώνα.
Πηγή: sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline