Κυριακή 12 Μαϊου 2024  12:05:26

Ο Ρουπακιάς στο σπίτι του

Ο αποδεδειγμένα δολοφόνος, του μουσικού Παύλου Φύσσα, ο μαχαιροβγάλτης ναζιστής και Χρυσαυγίτης, επέστρεψε από τις φυλακές στο σπίτι του. Για πολύ καιρό ακόμα έως το τέλος της δίκης.

Μετά από 18 μήνες προφυλάκιση, προφυλάκιση, που είναι το ανώτατο όριο, ενώ θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη φυλακή για 20,30 χρόνια ή και για ισόβια. Με τους ρυθμούς που διεξαγόταν αυτή η δίκη (απεργία δικηγόρων, μόνο δύο ημέρες την εβδομάδα, καλοκαιρινές άδειες κλπ. Η δική Ρουπακιά καρκινοβατεί. Η Ελληνική Δικαιοσύνη απέτυχε έως τώρα να ανταποκριθεί σ´ αυτό το σοβαρό καθήκον, όπως έχει καθυστερήσει σοβαρά, στην εκκαθάριση οικονομικών σκανδάλων και στις συναφείς εκδικάσεις.

Τριάντα μήνες τώρα η Δικαιοσύνη δεν κατόρθωσε να δικάσει τον Ρουπακιά, ενώ οι συγκατηγορούμενοι βουλευτές και ηγέτες της " Χρυσής Αυγής" δεν προσήλθαν ούτε μια φορά στο Δικαστήριο. Δολοφόνος και τραμπούκοι εγκληματίες σύντροφοι του, κοροϊδεύουν τη δικαιοσύνη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline