Σάββατο 11 Μαϊου 2024  21:28:01

Οι τερατολογίες του Γιώργου

Δεν έχει μέτρο ούτε αυτογνωσία ο Γιώργος Παπανδρέου, πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ με 1,5% ποσοστού στις εκλογές. Του έγραφε η σημερινή πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά να συντονίσουν τη δράση τους ΠΑΣΟΚ-ΚΙΔΗΣΟ-ΠΟΤΑΜΙ και ίσως να κατέβουν με κοινό σχήμα στις εκλογές.

Ο Γιώργος όμως βάζει και ως όρο ότι πρέπει να κάνουν Διάσκεψη και με τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ, παρότι αναγνωρίζει εμμέσως ότι δεν υπάρχει καμμιά τέτοια πιθανότητα για τετραμερές σχήμα και διάθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τι άλλο;

Να προχωρήσουμε λέει, στις " ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις", που είχε ήδη αρχίσει την περίοδο 2009-2011 η Κυβέρνηση του (μετά τον Κώστα Καραμανλή) αλλά ανέκοψε η νέα διακυβέρνηση Α. Σαμαρά και στη συνέχεια η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Μεγάλη ιδέα έχει για το έργο του ο Γιώργος Παπανδρέου. Αυτός ο οποίος υπέβαλε την Ελλάδα στο καθεστώς των Μνημονίων και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Να κάνει δηλώσεις ακόμα, όμως χρειάζεται περισσότερο αυτοκριτική και γνώθι σ´αυτόν, λιγότερες τερατολογίες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline