Δευτέρα 13 Μαϊου 2024  19:27:45

Ο Αλ. Τσίπρας και η κομματική δράση την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνος

Καθόλου τυχαίο δεν είναι αλλά αντίθετα αποτελεί ηθελημένη επιλογή , με συμβολική ίσως-άγνωστη ακόμα-σημασία.Τώρα θα μου πείτε τυχαίο είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε τη 14η Φεβρουαρίου (την ημέρα των ερωτευμένων και του Αγίου Βαλεντίνου) να διοργανώσει στην Αθήνα μεγάλη κεντρική πολιτική εκδήλωση, δίνοντας έτσι το έναυσμα της αντιπολιτευτικής αντεπίθεσης εν όψει του Συνεδρίου του κόμματος; Επιδίωξη καθόλου ερωτική και μάλλον αντιερωτική προς τη ΝΔ.

Καθόλου τυχαίο, αφού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συντάχθηκε πλήρως με την απόφαση του Πολιτικού Γραφείου του κόμματός του για την εκδήλωση αυτή ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Αμέσως μετά την κεντρική αυτή εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 6-8 Μαρτίου το Συνέδριο τη Νεολαίας του κόμματος, αλλά και ένα... διεθνές συνέδριο (3-4 Απριλίου) για την αποτίμηση της κυβερνητικής θητείας.
«
Αμέσως μετά (5-6 Απριλίου) πάμε για «δημοψήφισμα». Αλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εμπειρία από δημοψηφίσματα, πλην όμως δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποιο θα είναι το περιεχόμενο του (εσωτερικού αυτή τη φορά) δημοψηφίσματος. Δηλαδή, με δυο λόγια, αποφασίστηκε να γίνει «δημοψήφισμα», αλλά ουδείς ακόμα γνωρίζει για ποιο θέμα. Θα αποφασιστεί, όπως ανακοινώθηκε, στην επόμενη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline