Κυριακή 16 Ιουνίου 2024  08:47:35

Δήμος Αθηναίων – Μπακογιάννης: Ο τελευταίοι τέσσερις υποψήφιοι, 264 το σύνολο.

Τους 364 υποψήφιους που έχουν συνταχθεί με την παράταξη «Αθήνα Ψηλά», με στόχο τη διατήρηση των κεκτημένων στον Δήμο της Αθήνας, θα παρουσιάσει την Τετάρτη 30 Αυγούστου ο Κώστας Μπακογιάννης - Τα τελευταία τέσσερα ονόματα της λίστας υποψηφίων.

Ένα γιγαντιαίο ψηφοδέλτιο, το μεγαλύτερο ιστορικά, αποτελούμενο από 364 πρόσωπα θα κατεβάσει ο Κώστας Μπακογιάννης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενο Οκτώβρη διεκδικώντας την επανεκλογή του στον Δήμο Αθηναίων με την παράταξη «Αθήνα Ψηλά».

Ο νυν δήμαρχος της πόλης ανακοίνωσε τη Δευτέρα (28/8) τα τελευταία τέσσερα πρόσωπα που συμπλήρωσαν τον συνδυασμό και έφτασε στον ανώτατο προβλεπόμενο από το νόμο αριθμό.

Οι τέσσερις που έκλεισαν το ψηφοδέλτιο είναι οι:
• Γεωργούλης Σταμάτιος / δικηγόρος
• Καρακώστα Χαρίκλεια (Χαρά) / διδάκτωρ χημικός μηχανικός ΕΜΠ
• Τσώνης Νικόλαος / δημοσιογράφος – αθλητικογράφος
• Χαγκαμπιμάνα Ρίτσαρντ-Σπυρίδων / απόστρατος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού

Όλος ο συνδυασμός θα παρουσιαστεί την προσεχή Τετάρτη 30 Αυγούστου στον Φωκιανό. Πρόκειται για συνδυασμό με πρόσωπα που «έχουν γνώση των αναγκών της πόλης, αναγνωρισμένη δράση και προσφορά στο Δήμο και έντονο ενδιαφέρον για την ευημερία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Αθηναίων», όπως ανέφερε η ανακοίνωση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline