Παρασκευή 3 Μαϊου 2024  20:54:56

Παύλος Μαρινάκης: Τέτοιες υποθέσεις απαιτούν χρόνο

Στις ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ παρέπεμψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών τονίζοντας παράλληλα πως τέτοιες υποθέσεις χρειάζονται χρόνο.


Ο κ. Μαρινάκης αναφερόμενος στα ξαναζεσταμένα μέτρα της κυβέρνηση για την οπαδική βία είπε πως η κυβέρνηση ανέλαβε τις πολιτικές της ευθύνες και προχώρησε σε μέτρα για την οπαδική βία λέγοντας «τα μέτρα τα οποία έπρεπε να εφαρμόσουμε με κόστος για εκατοντάδες χιλιάδες φίλαθλους να μείνουν εκτός γηπέδων για δύο μήνες. Όλα όσα είχαμε πει τότε τα κάναμε πράξη, με αποτέλεσμα να βλέπουμε σημαντικά παιχνίδια να γίνονται όπως και τα ευρωπαϊκά και όπου εντοπίστηκαν προβλήματα από μειοψηφίες επιβλήθηκαν οι απαραίτητες πειθαρχικές ποινές από την αρμόδια αρχή».

Αναφερόμενος στην ποινική διάσταση της υπόθεσης είπε, «αυτό δεν είναι δουλειά της Κυβέρνησης να το σχολιάσει. Η απάντηση είναι, ας έχουμε εμπιστοσύνη στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας και στους ανθρώπους της ελληνικής Δικαιοσύνης. Είναι πολύ πιθανό, τέτοιες πολύ σοβαρές έρευνες να απαιτούν χρόνο, τεκμηρίωση, στοιχεία, νηφαλιότητα και αντικειμενικότητα και πρόσθεσε λέγοντας πως συγκεκριμένες λεπτομέρειες, κανένας μας δεν γνωρίζει, ούτε θα μπορούσε να γνωρίζει. Δεν είναι δουλειά αυτό της Κυβέρνησης. Θα ακολουθήσουν, θεωρώ, πολύ σύντομα ανακοινώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline